• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for juli, 2008

Vader Wout Theuws die 3 maanden geleden nog als derde eindigde in de Heroes Legend, (Parijs Dakar voor amateurs ) stond zondag aan de start van de 11e Run Bike Run van Deurningen. Dit tesamen met dochter Inge. Dit evenement is in elf jaar uitgegroeid tot een fenomeen dat niet meer weg te denken valt uit de agenda van veel sporters. Onder de deelnemers oa de oud wielrenner Rudi Kemna en vele nationale en internationale schaatsers die deze wedstrijd in hun voorbereiding opnemen.
Inge nam de start voor zich en raasde in een stark tempo de 8 km af. Daarbij verbeterde ze haar eigen record met maar liefst 4 minuten. Daarna was het de beurt aan mezelf. De start was redelijk maar na 5 km werd ik ingehaald door een stoomtrein. Een groepje van 7 mannen die wel 48 km per uur reden. Ik kon net 2 bochten volgen en toen werd ik eraf gereden op de kant van de weg. De wind stond nl strak schuin over de weg en er werden dus waaiers gevormd. Afijn toen kwam ik alleen en moest mijn ritme terug vinden.
Na een 5 tal km raapte ik een volgende afwaaier op en tesamen besloten we te gaan koersen. Stukje verderop pikte we een 15 jarig meisje aan die wind op niet vooruit kwam maar windaf snel 42 km/uur kon fietsen. Afijn toen hadden we een mooi treintje en dat liep goed. Ondanks windkracht 6 konden we toch 36,2 km/uur gemiddeld op de klok zetten. Na de finish was ik total loss.
Afijn Inge moest weer aan de bak en deed dat weer ijzersterk. We behaalden in een zeer sterk deelnemersveld de 11 de plaats wat zonder meer goed is. Daarbij hebben we een aantal punten gevonden waarop we zeker kunnen verbeteren. Volgende keer beter .