• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Na de stamcel therapie gaan we de draad weer oppakken. Fitter en sterker worden. Er gaat wel wat veranderen oa ik ga geen licentie meer aanvragen bij de KNMV. Na 25 jaar is dat genoeg geweest. Wel blijf ik wat off the road rijden. Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad en veel vrienden gemaakt in de Enduro wereld en dat voelt geweldig. Daarlangs ben ik gestart met een nieuwe hobby nl gitaar spelen. Dat is verre van goed dus daar moet op geoefend worden.
  • Meta

Archive for september, 2013

Voorbereiding op ONK

Geplaatst door admin op 30 september 2013

Zo de voorbereiding op de ONK wedstrijden is in volle gang. Na de fietstrainingen ,die ik afgesloten heb met Diekirch Valkenswaard te rijden en de fitness trainingen in de Fit factory is de motor training weer in volle gang. Tussendoor nog met WPM gehandeld .Vorige week aan de off road in Mil deelgenomen en afgelopen weekend de club cross van het Braboteam gereden in Lommel.As zaterdag is de ONK in Havelte op de tankbaan.

Diekirch 2013

Geplaatst door admin op 1 september 2013

Zo Diekirch zit er weer op .Goed gereden makkelijk gereden .Jammer van de band en die klote ffietspomp in Refat was het helemaal mis.Dankzij Wally en Frans verloor ik niet meer dan 30 minuten.