• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for september, 2013

Voorbereiding op ONK

Geplaatst door admin op 30 september 2013

Zo de voorbereiding op de ONK wedstrijden is in volle gang. Na de fietstrainingen ,die ik afgesloten heb met Diekirch Valkenswaard te rijden en de fitness trainingen in de Fit factory is de motor training weer in volle gang. Tussendoor nog met WPM gehandeld .Vorige week aan de off road in Mil deelgenomen en afgelopen weekend de club cross van het Braboteam gereden in Lommel.As zaterdag is de ONK in Havelte op de tankbaan.

Diekirch 2013

Geplaatst door admin op 1 september 2013

Zo Diekirch zit er weer op .Goed gereden makkelijk gereden .Jammer van de band en die klote ffietspomp in Refat was het helemaal mis.Dankzij Wally en Frans verloor ik niet meer dan 30 minuten.