• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for september, 2013

Voorbereiding op ONK

Geplaatst door admin op 30 september 2013

Zo de voorbereiding op de ONK wedstrijden is in volle gang. Na de fietstrainingen ,die ik afgesloten heb met Diekirch Valkenswaard te rijden en de fitness trainingen in de Fit factory is de motor training weer in volle gang. Tussendoor nog met WPM gehandeld .Vorige week aan de off road in Mil deelgenomen en afgelopen weekend de club cross van het Braboteam gereden in Lommel.As zaterdag is de ONK in Havelte op de tankbaan.

Diekirch 2013

Geplaatst door admin op 1 september 2013

Zo Diekirch zit er weer op .Goed gereden makkelijk gereden .Jammer van de band en die klote ffietspomp in Refat was het helemaal mis.Dankzij Wally en Frans verloor ik niet meer dan 30 minuten.