• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for mei, 2015

we vertrekken

Geplaatst door Wout op 30 mei 2015

Zo klaar voor vertrek Nieuwe kleding moet nog een beetje eigen gemaakt worden . Belangrijkvoor schoenen bijv  is dat de klikblokjes onde de schoenen precies goed moeten staan zodat de druk op de voeten goed verdeeld wordt. Allemaal bedankt voor de steun en de bijoznder leuke reacties bijv een van jullie bracht een heuse energie schaal …….

Pech

Geplaatst door Wout op 25 mei 2015

Zijn we een weekendje in Limburg voor wat vakantie te houden en meteen wat te trainen breken ze toch in mijn auto en halen alle wielrenspullen eruit. Van schoenen;kleding pompje, tot en met de helm.Tjonge dat is wel lekker zo kort voor de Alpe dHuZes.

Team Harder naar de Alpe d’ HuZes

Geplaatst door Wout op 19 mei 2015

Donderdag 4 juni gaan enkele fanatieke mannen de Alpe d’HuZes rijden. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal 6 keer aan toe beklommen. Het Harder Team heeft ook ingeschreven en wel met de volgende rijders. Allereerst  gaat Oscar Pelgrim mee  .Oscar is een doorgewinterde  endurorijder die vorig jaar de Harder cd op de markt bracht ook ten gunste van de KWF. Oscar brengt zijn vriend Sven Hahnendorp mee .Verder gaat onze Chris, mijn broer,mee . Chris is een sterke fietser die de uitdaging niet schuwt. Tenslotte rijd ik zelf mee. Ik had het idee opgevat om iets terug te doen. Toen Oscar hoorde dat ik  de Alpe d’ HuZes ging rijden bedacht hij zich geen moment en schreef in.

Je kunt het Harder team  steunen via de site van Oscar http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/oscarpelgrim/oscarpelgrim/

Tevens kun je ons op de dag zelf volgen via  http://www.opgevenisgeenoptie.nl/live 

Op de foto ben ik training.