• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for april, 2011

Clubcross Braboteam

Geplaatst door admin op 10 april 2011

Vandaag meegereden in de clubcross van het Braboteam.Het was in Lommel poeh zand zand en warm Lekker gereden alleen moest ik Henk van HTMX voor laten gaan ?

Innovation award Belgie

Geplaatst door admin op 9 april 2011

Tijdens de easyFairs MAINTENANCE heeft BEMAS op 6 april 2011, tijdens de druk bijgewoonde award-ceremonie, de eerste BEMAS Innovation Award uitgereikt aan Wonderware Benelux.
De jury besliste op basis van het ingediende dossier, een presentatie en een bezoek aan de standen dat Wonderware met de Wonderware Intelatrac het meest vernieuwende product voor de Belgische onderhoudsmarkt heeft ontwikkeld.

Met de Innovation Award zet BEMAS het belang van vernieuwing in onderhoud in de kijker. Uit alle inzendingen koos de jury eerst een top 15, die op easyFairs MAINTENANCE samen de Innovatieroute vormden. De top drie van innovaties bestond naast de Wonderware Intelatrac uit het ER-Energieterugwinningssysteem van Atlas Copco Belgium en de Wearscanner van PRUFTECHNIK .

Ik vond het een eer om Voorzitter te zijn van de Jury.