• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for april, 2011

Clubcross Braboteam

Geplaatst door admin op 10 april 2011

Vandaag meegereden in de clubcross van het Braboteam.Het was in Lommel poeh zand zand en warm Lekker gereden alleen moest ik Henk van HTMX voor laten gaan ?

Innovation award Belgie

Geplaatst door admin op 9 april 2011

Tijdens de easyFairs MAINTENANCE heeft BEMAS op 6 april 2011, tijdens de druk bijgewoonde award-ceremonie, de eerste BEMAS Innovation Award uitgereikt aan Wonderware Benelux.
De jury besliste op basis van het ingediende dossier, een presentatie en een bezoek aan de standen dat Wonderware met de Wonderware Intelatrac het meest vernieuwende product voor de Belgische onderhoudsmarkt heeft ontwikkeld.

Met de Innovation Award zet BEMAS het belang van vernieuwing in onderhoud in de kijker. Uit alle inzendingen koos de jury eerst een top 15, die op easyFairs MAINTENANCE samen de Innovatieroute vormden. De top drie van innovaties bestond naast de Wonderware Intelatrac uit het ER-Energieterugwinningssysteem van Atlas Copco Belgium en de Wearscanner van PRUFTECHNIK .

Ik vond het een eer om Voorzitter te zijn van de Jury.