• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for september, 2009

Enduro wedstrijd in Bergeijk

Geplaatst door admin op 23 september 2009

Volgende week neem ik deel aan de enduro in Bergeijk .Bergeijk en enduro is reeds een begrip. De afgelopen jaren hadden we reeds 3 nationale kampioenen uit Bergeijk zijnde Jan Lemmens,Robert Dirks en Luuk de Haas. Al deze rijders zijn natuurlijk lid van ons succesvolle Braboteam.

Op 3 oktober a.s. organiseert dit Brabo Enduro Team een wedstrijd voor het open Nederlands kampioenschap enduro. Dit voor de 2é keer want in 2007 organiseerde het Braboteam deze wedstrijd aleens. De eerste rijders zullen starten op het Eurocicuit vanaf 9.00 uur in de morgen . Die gaan dan een ronde door groot Bergeijk rijden van 75 km en deze ronde moet 3 a 4 keer gereden worden. Er zullen in toaal 400 rijders aan de start komen .

Ikzelf zal dus ook gaan starten (ik voel me goed) en dat zal zijn rond de klok van 9.40 uur schat ik zo. Helaas dus geen nummer 733 op de KTM maar 860. Wilt u meer informatie kijk dan op www.braboteam.nl Natuurlijk ben ik me volop aan het voorbereiden. De spierkracht en souplesse in de Fit Factory, de conditie op de mountainbike en wielrenfiets en daarbij probeer ik regelmatig op de motor te zitten zoals afgelopen weekend op de Landsart .

Verder hebben we afgelopen week de 2 uurs cross gereden van het braboteam .Theo,Perry en ik behaalden de eerste prijs