• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Na de stamcel therapie gaan we de draad weer oppakken. Fitter en sterker worden. Er gaat wel wat veranderen oa ik ga geen licentie meer aanvragen bij de KNMV. Na 25 jaar is dat genoeg geweest. Wel blijf ik wat off the road rijden. Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad en veel vrienden gemaakt in de Enduro wereld en dat voelt geweldig. Daarlangs ben ik gestart met een nieuwe hobby nl gitaar spelen. Dat is verre van goed dus daar moet op geoefend worden.
  • Meta

Archive for september, 2009

Enduro wedstrijd in Bergeijk

Geplaatst door admin op 23 september 2009

Volgende week neem ik deel aan de enduro in Bergeijk .Bergeijk en enduro is reeds een begrip. De afgelopen jaren hadden we reeds 3 nationale kampioenen uit Bergeijk zijnde Jan Lemmens,Robert Dirks en Luuk de Haas. Al deze rijders zijn natuurlijk lid van ons succesvolle Braboteam.

Op 3 oktober a.s. organiseert dit Brabo Enduro Team een wedstrijd voor het open Nederlands kampioenschap enduro. Dit voor de 2é keer want in 2007 organiseerde het Braboteam deze wedstrijd aleens. De eerste rijders zullen starten op het Eurocicuit vanaf 9.00 uur in de morgen . Die gaan dan een ronde door groot Bergeijk rijden van 75 km en deze ronde moet 3 a 4 keer gereden worden. Er zullen in toaal 400 rijders aan de start komen .

Ikzelf zal dus ook gaan starten (ik voel me goed) en dat zal zijn rond de klok van 9.40 uur schat ik zo. Helaas dus geen nummer 733 op de KTM maar 860. Wilt u meer informatie kijk dan op www.braboteam.nl Natuurlijk ben ik me volop aan het voorbereiden. De spierkracht en souplesse in de Fit Factory, de conditie op de mountainbike en wielrenfiets en daarbij probeer ik regelmatig op de motor te zitten zoals afgelopen weekend op de Landsart .

Verder hebben we afgelopen week de 2 uurs cross gereden van het braboteam .Theo,Perry en ik behaalden de eerste prijs