• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for september, 2019

nieuw speeltje ..Fatbike

Geplaatst door Wout op 29 september 2019

Geweldig om nu de beschikking te hebben over een fat bike .Lekker crossen door de bossen.

Blij met dit bezoek

Geplaatst door Wout op 29 september 2019

Ik was zeer vereerd dat Johannes van Kempen even op bezoek kwam bij mij.

Even een break

Geplaatst door Wout op 29 september 2019

Na vele ziekenhuisbezoeken gaat er de riem even af en gaan we lekker op golfvakantie naar Castro Marim in Portugal.

Weer op de motor

Geplaatst door Wout op 16 september 2019

Ondanks alle shit toch een lekker rondje gemaakt tijdens de Braboteam clubcross afgelopen zondag op de Landsart in Veldhoven. Met dank aan Braboteam leden en  speciaal de begeleiders Ron en Wilfred.

Weer op de been maar….

Geplaatst door Wout op 11 september 2019

Ik ben nu een aantal dagen thuis en het gaat steeds beter.Helaas is het zo dat de bestralingen op zich niet afdoende zijn om de tumor weg te krijgen.Dat betekent  dat er additionele behandelingen nodig zijn zoals Chemokuren en een stamceltherapy.De komende weken vinden een aantal onderzoeken en gesprekken plaats teneinde eea op de rit te krijgen. Net als voor de vorige therapy gaan we wederom een weekend opzetten met de familie om iedereen de nodige energie te verschaffen voor de komende weken.