• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for september, 2019

nieuw speeltje ..Fatbike

Geplaatst door Wout op 29 september 2019

Geweldig om nu de beschikking te hebben over een fat bike .Lekker crossen door de bossen.

Blij met dit bezoek

Geplaatst door Wout op 29 september 2019

Ik was zeer vereerd dat Johannes van Kempen even op bezoek kwam bij mij.

Even een break

Geplaatst door Wout op 29 september 2019

Na vele ziekenhuisbezoeken gaat er de riem even af en gaan we lekker op golfvakantie naar Castro Marim in Portugal.

Weer op de motor

Geplaatst door Wout op 16 september 2019

Ondanks alle shit toch een lekker rondje gemaakt tijdens de Braboteam clubcross afgelopen zondag op de Landsart in Veldhoven. Met dank aan Braboteam leden en  speciaal de begeleiders Ron en Wilfred.

Weer op de been maar….

Geplaatst door Wout op 11 september 2019

Ik ben nu een aantal dagen thuis en het gaat steeds beter.Helaas is het zo dat de bestralingen op zich niet afdoende zijn om de tumor weg te krijgen.Dat betekent  dat er additionele behandelingen nodig zijn zoals Chemokuren en een stamceltherapy.De komende weken vinden een aantal onderzoeken en gesprekken plaats teneinde eea op de rit te krijgen. Net als voor de vorige therapy gaan we wederom een weekend opzetten met de familie om iedereen de nodige energie te verschaffen voor de komende weken.