• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for juni, 2015

Mijn boek gaat “Harder”

Geplaatst door Wout op 26 juni 2015

Tijdens ons feest hebben we mijn boek “HARDER3 gepresenteerd . Dit eerste boek werd aangeboden aan Wil Daris. Wil is al 30 jaar mijn sportmaat en kameraad. Samen hebben we vele uitdagingen overwonnen. De opbrengst van het boek (prijs 15 Euro) komt ten goede aan de  KWF. Het oorspronkelijke plan was dit op te nemen voor de alpe d”HuZes actie 2015 maar aangezien we tegen een timing probleem aanliepen zal dit zijn voor de Alpe d”HuZes 2016. Daarmee verklap ik meteen een van mijn doelen voor volgend jaar. Het boek is vanaf vandaag 24 juni te koop bij de BRUNA in Bergeijk ,ben er snel bij want er is maar een beperkte hoeveelheid beschikbaar..

Boek Harder en het feest

Geplaatst door Wout op 20 juni 2015

Op ons feest hebben we mijn boek Harder gepresenteerd. Bedankt voor de positieve  ontvangst. Ook bedankt voor het mooie feest.Vanaf vandaag is het boek  verkrijgbaar bij de BRUNA en bij Eddie’s hotel restaurant beiden in Bergeijk.

Tijden beklimming

Geplaatst door Wout op 10 juni 2015

Aangezien onze camping plaats tussen de start en de finish lagen zijn onze tijden niet correct ..Na iedere start stopten we bij de camping Cascade om te eten, drinken en uit te rusten. Hieronder een aangepaste lijst

Weer thuis

Geplaatst door Wout op 7 juni 2015

Na een lange rit met de caravan zijn we weer thuis aangeland  Erg voldaan van een schitterende ervaring op de Alpe D Hues. Wat een evenement en wat een mensen. Bij deze willen we iedereen bedanken die ons gesteund heeft.  Daar ter plaatse  als vanuit Nederland via de mail SMS of wat dan ook .Het was een geweldig .Bij thuiskomst was ons huis versierd en de bloemen met daaronder de taart stond op tafel.Super allemaal bedankt

Vrijdag ,

Geplaatst door Wout op 5 juni 2015

 Een beetje stijf is ie wel  ons Woutje Maar dat mag ook he anders had ik mijn best niet gedaan zo zou je het ook kunnen zien.  Zo het zit erop he doel was  4 keer en dat doel is  bereikt. Om 4 uur gisterenmorgen naar de start gegaan en rond 5 uur konden we aan de slag. De temperatuur  was opmerkelijk hoog toen 18 graden maar liefst. Afijn Omdat het gaande weg de dag erg warm zou worden en omdat ze onweer voorspelde was mijn plan om in de morgen gas  te geven en zoveel mogelijk beklimmingen te doen. Dat lukte alleen tijdens de derde klim  was het al zeer benauwd en drukkend op de flanken van de Alpe DHues.  Willem jan, mijn neefje, heeft me de gehele dag begeleid dat was echt super. Rond 13.00 was het erg warm en benauwd en ben ik even aan de kant gebleven in de schaduw. Tijdens de laatste klim die ik samen reed met Willem Jan , Broer Chris , Ruud Bellemakers en Oscar begon het te regen en kregen we zelfs te maken met onweer. Nadat we boven kwamen hebben we bij Team de Bruin droge kleren kunnen aantrekken voor de afdaling. Dat was niet eenvoudig want de weg was erg glad.

Daarmee zit deze reis erop. Het was een geweldige ervaring. Ik zou iedereen dit willen aanbevelen want de sfeer, de mensen en de uitdaging is echt overweldigend. Allen bedankt voor de steun en de belangstelling het deed me erg goed te weten dat jullie me steunde

Vandaag gaan we uitrusten ,wat wandelen een terrasje opzoeken  etc Morgen gaan we  weer richting huis

Wout haalt de vier beklimmingen!!

Geplaatst door admin op 4 juni 2015

http://mysports.tv/events/az15/DisplayClimb.asp?Id=47529&RaceNumber=1094

Superprestatie: van 5 uur ’s morgens tot 18.00 uur ’s avonds op de fiets. De laatste beklimming duurde dik 5 uur; de eerste was binnen 2 uur gepiept.

Woensdag

Geplaatst door Wout op 3 juni 2015

Vandaag is er activiteit gepland  op de berg nl de Alpe d’ HuZus..  De zogenaamde Alpe D HuZus . Mensen gaan te voet of met de fiets naar de top van de berg .  Gisteravond gezellig uoit eten geweest en daarna even op het terras een pilske gepakt.Morgen is het dd day dat betekend vroeg uit de veren want om 4.30 uur is de start. Gisteren is onze Jes aangekomen en Willem Jan en Sven komen vandaag. Nu alles voorbereiden en vooruit denken wat we nodig gaan hebben.Het wordt morgen een erg warme dag dus er zal flink gedronken moeten worden.Even vandaag de fiets preparen er moet nl licht op gemaakt worden en de startnummers met chip moeten precies goed gemonteerd zijn. De kleding voor de afdaling  hebben we bij Rob en Lenie De Bruin afgegeven. All set klaar …4.00 morgen gaan we naar de start……Het gaat nu gebeuren.

Op deze foto zie je de berg met de locatie van onze camping. Daar staat Jacqueline om ons te verzorgen.

Aangekomen bij de voet van de Alpe D Huez

Geplaatst door Wout op 1 juni 2015

Gisteren  zijn we aangekomen in Bourg d ’Oissans  een bergdorpje in de Frans Alpen. Dit dorp ligt aan de voet van de Alpe D Hues. Hier hebben we ons geïnstalleerd op de camping “la Cascade” .  Het is nu al druk met  voornamelijk  Alpe dHuZes deelnemers en familie leden  die ook tijd willen hebben zich goed voor te bereiden op het evenement. Mijn fietske ziet er perfect uit  Ed Louwers heeft zijn best gedaan dus dat is al een zorg minder.  De fietskleding hebben we ook Oscar heeft daar nog een Harder Logo op geplaatst dus dat ziet er erg mooi uit. Chris, (Jes) gaat dinsdag rijden en heeft een hotelkamer geregeld in Grenoble voor 3 nachten. Dus woensdagmorgen 3 juni komt hij in de morgen naar camping Cascade en gaan we een en ander verkennen. Oscar is ook hier en  Sven komt waarschijnlijk morgen . Verder komt Willem Jan een neefje van ons kijken. Woensdag arriveert hij en blijft 4 dagen. Hij wil meteen flink trainen voor de Marmotte ,Misschien wel de zwaarste toerrit voor fiets recreanten. Hij is een uitstekend fietser en wil ons team assisteren indien we technische problemen hebben. Hij verblijft bij ons op de camping plaats.Vandaag een mooie trainingsrit gedaan met Oscar 35 km maar wel 1680 hoogtemeters. Oscar gaat prima omhoog en dat is zeer knap van hem omdat hij zo weinig fietst. Morgen wil ik een keer omhoog trappen. De sfeer die hier hangt rond dit evenement is echt geweldig. Iedereen bereidt zich op zijn manier voor.