• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Na de stamcel therapie gaan we de draad weer oppakken. Fitter en sterker worden. Er gaat wel wat veranderen oa ik ga geen licentie meer aanvragen bij de KNMV. Na 25 jaar is dat genoeg geweest. Wel blijf ik wat off the road rijden. Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad en veel vrienden gemaakt in de Enduro wereld en dat voelt geweldig. Daarlangs ben ik gestart met een nieuwe hobby nl gitaar spelen. Dat is verre van goed dus daar moet op geoefend worden.
  • Meta

Archive for februari, 2013

ONK Veldhoven

Geplaatst door admin op 23 februari 2013

Helaas vandaag moeten afhaken in de ONK wedstrijd in Veldhoven.Na een ronde was het op…Afijn as weekend staat Holten voor de deur nieuwe ronde nieuwe kansen.

Het ging hier en daar goed

Ook bleef ik wel eens steken maar ja Dan is er Henkie nog …

Extreme enduro test

Geplaatst door admin op 21 februari 2013

As zaterdag neem ik deel aan de ONK enduro wedstrijd in Veldhoven.Een van de mooiste wedstrijden van de enduro cyclus.Ten eerste het is een van de 2 Brabantse wedstrijden .Ten tweede gaat de route over het militair terrein van Oirschot en dat is zand en zand.Ten derde verzorgt de organisatie steeds een extreme test en dat is altijd zeer uitdagend. Vorig jaar liep dat niet zo goed af met mij.Tuut tuut. Nieuwe ronde nieuwe kansen………..