• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for februari, 2013

ONK Veldhoven

Geplaatst door admin op 23 februari 2013

Helaas vandaag moeten afhaken in de ONK wedstrijd in Veldhoven.Na een ronde was het op…Afijn as weekend staat Holten voor de deur nieuwe ronde nieuwe kansen.

Het ging hier en daar goed

Ook bleef ik wel eens steken maar ja Dan is er Henkie nog …

Extreme enduro test

Geplaatst door admin op 21 februari 2013

As zaterdag neem ik deel aan de ONK enduro wedstrijd in Veldhoven.Een van de mooiste wedstrijden van de enduro cyclus.Ten eerste het is een van de 2 Brabantse wedstrijden .Ten tweede gaat de route over het militair terrein van Oirschot en dat is zand en zand.Ten derde verzorgt de organisatie steeds een extreme test en dat is altijd zeer uitdagend. Vorig jaar liep dat niet zo goed af met mij.Tuut tuut. Nieuwe ronde nieuwe kansen………..