• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for februari, 2013

ONK Veldhoven

Geplaatst door admin op 23 februari 2013

Helaas vandaag moeten afhaken in de ONK wedstrijd in Veldhoven.Na een ronde was het op…Afijn as weekend staat Holten voor de deur nieuwe ronde nieuwe kansen.

Het ging hier en daar goed

Ook bleef ik wel eens steken maar ja Dan is er Henkie nog …

Extreme enduro test

Geplaatst door admin op 21 februari 2013

As zaterdag neem ik deel aan de ONK enduro wedstrijd in Veldhoven.Een van de mooiste wedstrijden van de enduro cyclus.Ten eerste het is een van de 2 Brabantse wedstrijden .Ten tweede gaat de route over het militair terrein van Oirschot en dat is zand en zand.Ten derde verzorgt de organisatie steeds een extreme test en dat is altijd zeer uitdagend. Vorig jaar liep dat niet zo goed af met mij.Tuut tuut. Nieuwe ronde nieuwe kansen………..