• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for april, 2020

Dag 69

Geplaatst door Wout op 30 april 2020

Intussen heb ik de bloedtransfusie gehad en ben daar toch niet helemaal ongeschonden doorheen, gekomen. Hoge bloeddruk en misselijkheid waren de gevolgen . Daarlangs kamp ik momenteel met enkele nadelige gevolgen van de vele medicatie die ik iedere dag moet innemen. Voeten zijn erg pijnlijk Het voelt of ik continue over een glasbed loop, Benauwdheid s nachts en daarbij heb ik nu een flinke blokkade in de rug . Daardoor kan ik verdorie wat minder trainen en daar baal ik van .Maar goed de “mainstream” het proces van de donor met zijn stamcellen verloopt tot op het heden perfect en daar gaat het om Over 40 dagen hoop ik de medicatie af te kunnen bouwen en hoop dat de nadelige gevolgen dan ook zullen afnemen. Gelukking fietsen we nu naar DAG 70 toe Dat is mooi…Aftellen. Super blij ben ik nog steeds met deze unieke kans en ik ga die pakken. Ik verveel me echt niet hoor. Iedere dag staat bol van activiteiten zoals ; op de loopband 30 minuten,vloer rek en strek oefeningen 30 minuten , fitness 1 uur; fietsen op de Taxc 45 minuten, Wandelen buiten 45 minuten Kaarten s avonds 1 uur. Om de 2 dagen neem ik een dag rust om te herstellen. Daarlangs de ziekenhuisbezoeken bijv even naar een consult in MAastricht kost hele dag.

Halverwege Dag 52

Geplaatst door Wout op 17 april 2020

Vandaag ben ik halverwege het traject . Ik ben gister nog in het MMUC in Maastricht geweest voor een bloedtransfusie .De rode bloedlichaampjes level was zo laag dat de dokter besloot bloed toe te dienen. Hopelijk gaat het nu wat beter .We zullen zien.
We zijn blij dat het proces verloopt zoals verwacht Natuurlijk zijn er enkele mindere zaken bij die elke dag weer terug komen zoals moeheid, misselijkheid en heel veel momenten met pijnlijke voeten .Net ofdat ik over een glasbed moet lopen. Maar goed het proces verloopt goed en dat is het belangrijkste.

Op onderstaande foto broer Kees (donor) en ik voor het MMUC Maastricht

Dag 44

Geplaatst door Wout op 10 april 2020

Dag 44 bijna op de helft .Het gaat eigenlijk prima .Natuurlijk de isolatie met de corona erbij is vaak moeilijk maar we zijn beiden erg gemotiveerd. Vandaag telefonisch consult gehad met de dokter in Maastricht. De algemene lijn is positief maar er zijn natuurlijk wel een aantal minpunten. Maar alles is terug te herleiden tot de medicatie en die is nodig dus ja het moet.
De rode bloedlichaampjes zijn wat gedaald.Witte bloedlichaampjes idem en tenslotte bloedplaatjes doen het ok. Het betere weer maakt eea beter draagbaar. aar de dicipline moet erop blijven ivm Corona We gaan dit fixen.

Dag 35

Geplaatst door Wout op 1 april 2020

Vandaag is het 5 weken geleden dat ik de stamcellen van mijn donor kreeg toegediend. 5 weken met vele ups en downs. Met ontzettend veel positieve reacties, kaartjes, apps noem maar op. 5 weken met de extra voorzichtigheid om corona te ontwijken .Als ik die nu krijg hebben we een groot probleem. Dus zijn we in complete isolatie . Dat valt niet mee. Gelukig hebben we veel veel hulp. De fitfactory brengt fitness spullen, Biketotaal de Smed helpt met de tacx Bert Geenen van Geenen Schoenen komt schoenen bij de deur neerzetten voor te passen en haalt het weer op. Dirk Verkuilen Dirk Boerboom helpen met de reparatie van been trainer. De PLUS van Huijgevoort komt de boodschappen aan de deur afzetten, Hans van Frituur de Bol komt de vette hap op zondag brengen. Rob de Bruin komt de looptrainer brengen. WPM stuurt de mooiste filmpkes en foto’s . Tuur bracht mondkapjes. John Duin (rallymaatje)belt of appt iedere dag. Maatje Henk gaat wandelen met vrouwlief en stuurt iedere dag een foto met reisversmag, Frakoo komt de grasmaaier brengen, dochters helpen met boodschappen, Kim de buurvrouw haalt een kleine boodschap indien nodig. De kinderen sturen veelvuldig filmpjes foto’s en skypen volop .HuBO komt de klus klaren zonder enig contact. Wil de schilder helpt van achter het raam.De buurvrouw komt van achter het raam een praatje doen. Maatjes Wim,Gerard en Henk helpen waar ze kunnen. Onze Peter staat steeds klaar zaait het gras en strooit er kunstmest op. De apotheek brengt de medicijnen aan de deur. Ik heb nu een complete fitness opgebouwd met fiets op de Tacx en een loopband.Nu kan ik werken aan de come back anders zou ik gek worden denk ik zo. Allemaal zo geweldig