• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Vandaag ben ik halverwege het traject . Ik ben gister nog in het MMUC in Maastricht geweest voor een bloedtransfusie .De rode bloedlichaampjes level was zo laag dat de dokter besloot bloed toe te dienen. Hopelijk gaat het nu wat beter .We zullen zien.
We zijn blij dat het proces verloopt zoals verwacht Natuurlijk zijn er enkele mindere zaken bij die elke dag weer terug komen zoals moeheid, misselijkheid en heel veel momenten met pijnlijke voeten .Net ofdat ik over een glasbed moet lopen. Maar goed het proces verloopt goed en dat is het belangrijkste.

Op onderstaande foto broer Kees (donor) en ik voor het MMUC Maastricht

1 reactie op “Halverwege Dag 52”

Hoi Wout, ik hoop dat het goed met je/jullie gaat en dat jullie gezond en wel zijn. Wens je een goed herstel toe; je bent al weer ruim over de helft. Dat schiet toch weer lekker op. Keep Strong, Groeten van Marc