• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for oktober, 2021

Mission completed

Geplaatst door Wout op 26 oktober 2021

Inderdaad ik heb 2 starts gedaan in het NK enduro, Het eigen Bergeijk en Zelhem. Mijn eerste deelname uberhaupt was in Zelhem rond en nabij 1987. Heerlijk gereden en veel vrienden gezien, Helaas is de derde enduro die ik gepland had Harfsen op de tocht komen te staan,

Eindelijk

Geplaatst door Wout op 6 oktober 2021

Steeds is mijn droom geweest om te startten in het ONK enduro in 2021. Hoe ziek ik ook was ,
Met een paar weken vertraging gaat het er dan toch van komen dit najaar start ik in het NK Enduro. Ik besef terdege dat ik heel veel geluk gehad heb de afgelopen periode, Dankzij mijn donor, het MMUC Maastricht, de Fitfactory , DT1, WPM motors, Multifix, Belisol Eindhoven, Bjorn Stokmans, Koolen Industries, Double D Design en natuurlijk niet te vergeten mijn eigen thuisfront. Echt geweldig mooi. Allen van harte bedankt.

We knallen weer terug

Geplaatst door Wout op 3 oktober 2021

Toch weer op de fiets gestapt in Limburg gisteren .Heerlijke tocht komt goed Hopelijk Bergeijk ONK komend weekend