• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Na de stamcel therapie gaan we de draad weer oppakken. Fitter en sterker worden. Er gaat wel wat veranderen oa ik ga geen licentie meer aanvragen bij de KNMV. Na 25 jaar is dat genoeg geweest. Wel blijf ik wat off the road rijden. Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad en veel vrienden gemaakt in de Enduro wereld en dat voelt geweldig. Daarlangs ben ik gestart met een nieuwe hobby nl gitaar spelen. Dat is verre van goed dus daar moet op geoefend worden.
  • Meta

Archive for oktober, 2021

Mission completed

Geplaatst door Wout op 26 oktober 2021

Inderdaad ik heb 2 starts gedaan in het NK enduro, Het eigen Bergeijk en Zelhem. Mijn eerste deelname uberhaupt was in Zelhem rond en nabij 1987. Heerlijk gereden en veel vrienden gezien, Helaas is de derde enduro die ik gepland had Harfsen op de tocht komen te staan,

Eindelijk

Geplaatst door Wout op 6 oktober 2021

Steeds is mijn droom geweest om te startten in het ONK enduro in 2021. Hoe ziek ik ook was ,
Met een paar weken vertraging gaat het er dan toch van komen dit najaar start ik in het NK Enduro. Ik besef terdege dat ik heel veel geluk gehad heb de afgelopen periode, Dankzij mijn donor, het MMUC Maastricht, de Fitfactory , DT1, WPM motors, Multifix, Belisol Eindhoven, Bjorn Stokmans, Koolen Industries, Double D Design en natuurlijk niet te vergeten mijn eigen thuisfront. Echt geweldig mooi. Allen van harte bedankt.

We knallen weer terug

Geplaatst door Wout op 3 oktober 2021

Toch weer op de fiets gestapt in Limburg gisteren .Heerlijke tocht komt goed Hopelijk Bergeijk ONK komend weekend