• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for november, 2019

Harder ride en Alpe DHuZes 2020

Geplaatst door Wout op 30 november 2019

De Harder Ride zal verbonden zijn met de Alpe d HuZes 2020 .Omdat ik door de behandeling  tijdgebrek zal oplopen mbt het vergaren van sponsorgelden zullen we tijdens deze rit de mogelijkheid bieden mijn actie te steunen. Mocht het zijn dat je voor de start reeds iets wil doen in die richting kan dat natuurlijk eenvoudig via mijn Alpe d HuZes site https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/WWWwouttheuwseu/alpe-dhuzes-2020

Harder ride

Geplaatst door Wout op 26 november 2019


Het eerste deel van de naam  Harder ride is afkomstig van de naam van mijn boek Harder. Het tweede deel ride is afkomstig van het feit dat we een fiets tocht georganiseerd hebben naar het MMUC waar op 13 december mijn 2 è stamceltherapy plaats vindt.

Doel van deze tocht ;

1) Gas derop. De behandeling  wordt een flinke kluif die ik knalhard wil beginnen door met de fiets naar het ziekenhuis te fietsen met een aantal vrienden. Daarmee  wil ik duidelijk  maken het menens is en dat de gas erop moet.

2) Energizing Al fietsen met vrienden kennisen en familieleden maximale energy en motivatie opdoen voor de stamceltherapy.

De Harder Ride

Geplaatst door Wout op 23 november 2019

Op 13 december start mijn stamceltherapy in Maastricht. Een goede sterke donor is van levensbelang in deze situatie en die heb ik gevonden in mijn broer Kees en daar zijn we super blij mee. De behandeling  wordt een flinke kluif die ik knalhard wil beginnen door met de fiets naar het ziekenhuis te fietsen (90 km) met een aantal vrienden, kennisen en familie leden. Daarmee wil ik duidelijk maken het menens is en dat de gas erop moet. Maar ook om gezellig met vrienden kennisen en familie  naar Maastricht te fietsen. De Plus van de Huijgevoort Eersel , Belisol Eindhoven, Multifix , Fitfactory en de Bruyn Metaal geven een helpend handje dus dat is super mooi .Vandaag ben ik begonnen met de voorbereiding. Na de finish zoek ik de ziekenhuishuisafdeling op voor opname.Wederom stamcel

Geplaatst door Wout op 20 november 2019

Vanaf 13 december onderga ik weer een stamcel therapy. Vandaag naar het ziekenhuis geweest met de donor..super broertje

Voorbereiding op de stamcel is begonnen

Geplaatst door Wout op 12 november 2019

Teneinde top fit aan de aftrap van de stamcel therapy te staan ben ik begonnen met de conditie op scherp te stellen doormiddel van bezoeken aan de fitness en de mountainbike. Ik ben er namelijk van overtuigd dat mijn lichamelijke conditie een belangrijke een belangrijke bijdrage kan leveren aan het verwerken van de behandeling .Daarvoor heb ik de beschikking gekregen over een nieuwe bullit …De fatbike….. Extra motivatie het shirt van de worldchampions rugby the Springboks

helaas Zelhem …eruit

Geplaatst door Wout op 3 november 2019

Verdorie net de laatse enduro van het seizoen maak ik een smak over een gladde boomstronk of wortel in hte bos en kneus wat ribben .Verdorie uit moeten stappn..Heb ik een schijthekel aan.Van de andere kant heb ik toch het enduroseizoen kunnen meedraaien. Dank aan Eef Janssen, Andre Pullen , Leo van Waasdijk, Kees Koolen, Maurice van der Berg, Braboteam helpers KNMV, Bjorn Stokmans  DT One. Mannen bedankt dit was meer dan ik had kunnen hopen.