• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Op 13 december start mijn stamceltherapy in Maastricht. Een goede sterke donor is van levensbelang in deze situatie en die heb ik gevonden in mijn broer Kees en daar zijn we super blij mee. De behandeling  wordt een flinke kluif die ik knalhard wil beginnen door met de fiets naar het ziekenhuis te fietsen (90 km) met een aantal vrienden, kennisen en familie leden. Daarmee wil ik duidelijk maken het menens is en dat de gas erop moet. Maar ook om gezellig met vrienden kennisen en familie  naar Maastricht te fietsen. De Plus van de Huijgevoort Eersel , Belisol Eindhoven, Multifix , Fitfactory en de Bruyn Metaal geven een helpend handje dus dat is super mooi .Vandaag ben ik begonnen met de voorbereiding. Na de finish zoek ik de ziekenhuishuisafdeling op voor opname.2 reacties op “De Harder Ride”

Wout

et is lang geleden dat ik uw website heb aan geklikt wegens omstandigheden.

Bij deze wil ik u veel succes toe wensen en woutje kennende zal hij daar weer positief tegen aan gaan.
Voor u heb ik altijd veel bewondering gehad en nog steeds.

Jos/Jef Hermans

Sterkte vriend.