• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Na de stamcel therapie gaan we de draad weer oppakken. Fitter en sterker worden. Er gaat wel wat veranderen oa ik ga geen licentie meer aanvragen bij de KNMV. Na 25 jaar is dat genoeg geweest. Wel blijf ik wat off the road rijden. Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad en veel vrienden gemaakt in de Enduro wereld en dat voelt geweldig. Daarlangs ben ik gestart met een nieuwe hobby nl gitaar spelen. Dat is verre van goed dus daar moet op geoefend worden.
  • Meta

Archive for april, 2015

Helaas

Geplaatst door Wout op 17 april 2015

Ivm de gordelroos heb ik besloten niet mee te gaan off road rijden in Spanje met het Braboteam.Even beter eea goed te verzorgen en beter te worden. Jammer een fantastisch evemement .

Alpe d’HuZes

Geplaatst door Wout op 10 april 2015

Dank zij mijn sponsoren zijn we al ver over het beoogde bedrag en dat is fantastisch.Nieuwe studies die leiden tot ontwikkelingen om de gevolgen van deze klote ziekte in te dammen zijn erg welkom.

Vandaag ben ik wederom op controle geweest waarbij het bleek dat mijn hemoglobine waarde in het bloed  te laag was. Dit zijn eigenlijk de zuurstof dragers van en naar de spieren,Dat verklaart mijn gevoel  dat ik de echte power in Maastricht heb achtergelaten. Verder heb ik te kampen met gordelroos niet op de gordel maar knal op het voorhoofd.Net boven en onder mijn  linkeroog. Hopelijk blijf het oog zelf buiten schot maar dat is afwachtten.Maar ach het is te doen.

Inmiddels ben ik langzaam opgestart met de wielertraining. Af en toe met de fiets naar het werk enkeltje is 54 km .Daarbij nog ritjes met de fietsgroep Frank Til en onze Jes (mijn broer).In maart heb ik  al wat km gemaakt dus dat begint te lopen.

Mijn boek is in een vergevorderd stadium en het is wachtten op de conceptversie.Dit is het zoals het naar de drukker wordt gestuurd.Een laatste keer alles checken en naar de drukker met het spul.