• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for juni, 2010

tijdrit om de Wout 733 bokaal

Geplaatst door admin op 20 juni 2010

Woensdagavond vond de tijdrit plaats om de Wout 733 bokaal. Er werd gestart in Elsloo aan het kasteel en er waren 9 renners aan de start .

Er moesten tal van Limburgse heuvels beklommen worden zoals de Slingerberg,De lange en korte Raarberg,De Geulhemmerweg,,de Keutenberg en de Kruisberg..Geert de jongste telg uit de familie deed het voortreffelijk .

Jacqueline verzorgde de deelnemers perfect

De uitslag van de rit

1)Ruud

2)Jurre

3)Jack

4)Timo en Wally

5)Geert

6)Wout

7)Inge

8)Wim

Volgend jaar staan we er weer

Voetbalfeest WK 2010

Geplaatst door admin op 20 juni 2010

Ivm de voetbalwedstrijd Nederland tegen Japan in het kader van de WK voetbal in Zuid Afrika had ik met behulp van oa Ruud,Frans van der Meijden, Jack en Inge een heus stadion gebouwd achter ons huis .48 VIP plaatsen hadden we ter beschikking .De sfeer zat er goed in vooral toen er ook nog gewonnen werd.

Gaandeweg werden er nog enkele wedstrijdjes gehouden zoals de best verklede oranje supporter .Dit werd bij de dames gewonnen door Mieke en bij de jongens door Willem Jan .Verder werd er nog gepouled voor de einduitslag en deze werd gewonnen door Jack en tenslotte het petje op petje af spel werd gewonnen door Frans.