• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for januari, 2008

Presentatie

Geplaatst door admin op 31 januari 2008

Ja ja we gaan onszelf presenteren op woensdagavond 20 feb as in de Fit Factory te Eersel. Doelstelling is dat we onszelf, de motoren en de sponsors presenteren aan het publiek. Deze avond wordt georganiseerd door de Fit Factory crew izm met ons ten gunste van de kankerbestrijding. We hebben een aantrekkelijk programma en een uitstekende locatie. Een spreekstalmeester zal de presentatie verzorgen waarbij de Heroes legend organisatie, onze teamleden en de sponsoren aan het woord komen. Indien u om wat voor reden dan ook denkt aan een bloemetje of wat dan ook voor de teamleden dan zou ik het waarderen om dit niet te doen maar een donatie te doen in een KWF pot die daar staat. Dus kom gerust even kijken op 20 feb aanvang 20.30 uur.

Hubert Auriol: op naar Dakar .

Geplaatst door admin op 30 januari 2008

Hubert Auriol: Heroes Legend gaat naar Dakar!

Hubert Auriol, wedstrijdleider van Heroes Legend, is er duidelijk over: ,,Wij gaan wél naar Dakar!’’

Op een bijeenkomst voor de deelnemers aan Heroes Legend maakte Auriol zaterdagavond in Loon op Zand een einde aan de onzekerheid die was ontstaan na de afgelasting van de Dakar Rally. ,,Er is geen reden om niet te gaan,’’ legde Auriol uit. ,,Natuurlijk waren ook wij geschrokken en bezorgd na de afgelasting van de ‘grote’ Dakar. De situatie is moeilijk voor Afrika, voor de sport en ook voor ons als organisatie. We zijn daarom erg zorgvuldig te werk gegaan. Wij hebben het geluk dat we uitstekende contacten hebben in zowel Afrika als bij de Franse regering. Daaruit is gebleken dat we geen onverantwoorde risico’s nemen als we blijven bij onze oorspronkelijke plannen.’’

Jan, Christel en Hubert Auriol

Schitterende truck van Rob ....20 feb?

Mooi weekend in Experience Island

Geplaatst door admin op 27 januari 2008

We waren dit weekend te gast bij Gerard Rond op zijn mooie parc aan het Blauwe meer in Loon op zand .De organisatie van Heroes legend had eea perfect georganiseerd .Op onderstaande foto een indruk van ons tentenkamp.

De door Marcel Verwey begeleidde GPS training was bijzonder interessant .Het is nl toch even iets anders dan een Tom Tommetje .Zelfs Jan had het er moeilijk mee ?

Gerard Rond gaf verschillende uren training met bijzonder leuke en doelgerichtte oefeningen .Simpele dingen en toch zeer leerzaam .

Na afloop moest er natuurlijk wel een beetje sap bijkomen want ja dorstig weer he……………

Helaas moet de motor op veel plaatsen wederom aangepast worden .maar ja daar beginnen we gewoon aan .

Trainingsweekeinde

Geplaatst door admin op 24 januari 2008

Komend weekeinde hebben we een stukje opleiding en training op de agenda staan. Dit doen we op het terrein van Gerard Rond. Adres zie onderstaand:

Programma Heroes Legend Trainingsweekend

Zaterdag 26 januari

13.00 uur : ontvangst deelnemers
14.00 uur : aanvang 4×4 & motor training
16.00 uur : opbouw bivouac (tentjes enz.)
17.00 uur – 19.00 uur: diner
19.00 uur : aanvang GPS praktijktraining
20.30 uur : Communiqué Hubert Auriol HL 2008

Zondag 27 januari

07.00 uur : opruimen tentjes + ontbijt
08.00 uur : aanvang 4×4 & motortraining
11.00 uur : korte lunch / klaarmaken roadbooks
12.00 uur : briefing + aanvang roadbookrit vertrek/aankomst Blauwe meer.
afstand ± 100 kilometer, inclusief stukje verbinding

Voor de rest ben ik erg druk bezig met de motor. Roadbook verlichtting, GPS, icometer noem maar op .

Komt allemaal goed

GRRRRRRRRRRR

Het team

Geplaatst door admin op 19 januari 2008

Zoals bekend hebben we de service via Bart en daar zijn we vandaag geweest teneinde één en ander te bekijken en door te nemen met de anderen. In totaal is onze groep met 9 man; zijnde Cristel, Ruud, Bart, Harry, Henk, Jan, Ruud, Marc en Wout. Ja ja een vrouwtje erbij die een KTM 520 gaat besturen. De truck ziet er prima uit en de ruimte lijkt voldoende voor het materiaal dat mee zou moeten.

Op de foto zie je Marc onze chauffeur voor de wagen. In de cabine wil Marc een filmcamera gaan bouwen voor het schieten van beelden.

In de truck zijn er een aantal rekken gemonteerd voor de wielen, kisten en reistassen

Het geld

Geplaatst door admin op 17 januari 2008

O ja dit kennen we eigenlijk niet meer in Europa sinds de euro maar in Marokko hebben ze de Dirham; 1 euro is dan ongeveer 11 Dirham. In Mauretanie hebben ze de Ouquia; 1 euro is daar 337 Ouqia en tenslotte in Senegal heet de munt Franc CFA; 1 euro is daar 656 CFA. Advies is niet teveel geld wisselen want je kan het niet terug wisselen. Advies was verder dat we kleine briefjes Euro’s meebrengen want indien je betaalt in euro’s geven ze toch lokale munten terug. Hoe verder landinwaarts je gaat des te kleiner is de mogelijkheid om te betalen in euro’s. Het advies voor het wisselen was verder voor Marokko in de haven van Nador en voor Mauretanie en Senegal aan de grens.
Toch nog even aan Henk vragen ……
Verder kreeg ik vandaag een uitnodiging van groepje (collega)deelnemers die zich officieel gaan presenteren op 15 feb. Dus daar gaan we dan maar even kijken.

GRRRRRRRRRRR

It git aon

Geplaatst door admin op 14 januari 2008

Ja zoals het er nu uitziet zal de rit gewoon doorgaan. We hebben inmiddels een reactie gehad van Hubert Auriol en die is ervan overtuigd dat we een veilige rit voorgeschoteld gaan krijgen. Hier en daar zullen er waarschijnlijk wel aanpassingen komen maar ……it git aon….
Luc je kent je motor niet meer terug. Op dit moment is het een hoopje ellende maar we gaan nu opbouwen. Gelukkig komt Henk ook weer terug uit Marokko en kan die hier en daar een handje toesteken. Voor mij is het allemaal zoeken en hij weet hoe het zou moeten dus uh …
Het roadbook, de grote tank, de icometer, kompas, GPS en het gereedschap kistje zijn zo goed als klaar. Volgende week zaterdag moet eea klaar zijn voor het weekend. Allemaal bedankt voor de leuke reacties.

GRRRRRRRRRRRR

Daar zijn we dan met de site

Geplaatst door admin op 11 januari 2008

Ja ja on air. Dankzij voortreffelijk werk van Henk van der Spek en Frans van Nunen presenteren we vandaag de nieuwe site.
Even een woordje uitleg. Zoals jullie weten heb ik aan Heroes legend een actie gekoppeld voor de kankerbestrijding. Vandaar het Logo. Verder zie een prachtig logo van mij ontworpen door Frank Saes .
Daaronder krijgen we drie vakken.
Links: een korte introductie en daaronder het archief, de links en de eventuele reacties van de lezers.
Het middenvak: daarin probeer ik iedere dag een verslag te doen met daarbij actuele foto`s. Door op de foto te klikken krijg je hem vergroot.
Onder de tekst kun je klikken voor een reactie op het verhaal wat erop boven staat.
Het rechter vak is voorzien voor de sponsoren.
Al met al super site.

Bedankt Henk en Frans.

Trainingsweekend 26 en 27 jan

Geplaatst door admin op 4 januari 2008

Heroes Legend Trainingsweekend zaterdag 26 en zondag 27 januari 2008
Locatie: Experience-Island, Loon op Zand

Voor de 2008 deelnemers organiseert Heroes Legend een trainingsweekend.Het is een weekend waar we met de motor kunnen oefenen onder begeleiding van professionals. Ook een praktijk gps-cursus en een roadbookrit staan op het programma.
Zaterdagmiddag om 13.00 uur starten we met de briefing en de off-roadtraining.
’s Avonds hebben we een stevig winterdiner zodat iedereen tot in de late uurtjes de gps-wandelcursus in het bos kan volgen. Op zondagochtend is er wederom een off-roadtraining, gevolgd door een roadbookrit, waarbij er ook op gps gereden moet worden. We maken er een echt bivouac van, waarbij we buiten kamperen .Dus even lekker alles uittesten

Jan en ik gaan er zeker heen onder het mom je kan nog heel wat leren .Henk zal hier wel even komen kijken.
Als je zin hebt kom even kijken je bent van harte welkom .