• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Ja ja we gaan onszelf presenteren op woensdagavond 20 feb as in de Fit Factory te Eersel. Doelstelling is dat we onszelf, de motoren en de sponsors presenteren aan het publiek. Deze avond wordt georganiseerd door de Fit Factory crew izm met ons ten gunste van de kankerbestrijding. We hebben een aantrekkelijk programma en een uitstekende locatie. Een spreekstalmeester zal de presentatie verzorgen waarbij de Heroes legend organisatie, onze teamleden en de sponsoren aan het woord komen. Indien u om wat voor reden dan ook denkt aan een bloemetje of wat dan ook voor de teamleden dan zou ik het waarderen om dit niet te doen maar een donatie te doen in een KWF pot die daar staat. Dus kom gerust even kijken op 20 feb aanvang 20.30 uur.

Comments are closed.