• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for augustus, 2020

Wederom op controle in Maastricht

Geplaatst door Wout op 27 augustus 2020

Vandaag ben ik weer op controle in Maastricht geweest .We zijn nu in de fase aangeland waarin de medicijnen afbouw plaats vind. Dat is wel een dingetje .Het lichaam moet nu weer alle functies oppakken zonder dat bepaalde organen zeggen….. hee ik doe ff niet mee of ze gaan te hard. Ze kunnen zelfs een omgekeerde reactie geven .. Maar ik voel me goed en word ook weer wat sterker .Ik ga iedere dag met mijn trainingsmaat Tuur naar de Fitfactory . Dat is weer heerlijk. Tevens ben ik voorzichtig begonnen aan het fietsen eerst nog op de e fatbike en mu stilletjes aan op de MTB.
Uitslag van het bloed was vrij goed Zowel de rode als de witte bloedlichaampjes herstellen wel erg langzaam.
De lever baart wel zorgen en daar zal een plan voor opgesteld worden.

Helaas is een goede kennis van mij overleden nl Ton Hoeks ,Enorm respect voor deze taaie vechtersbaas tegen de kanker die hem teisterde. Maar het was een ongelijke strijd. Ik zal de nachten in het ziekenhuis waar we samen op de kamer lagen nooit vergeten. Hij stond steeds voor me klaar ondanks zijn eigen shit situatie. Geweldige mens verliezen doet pijn.