• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for augustus, 2020

Wederom op controle in Maastricht

Geplaatst door Wout op 27 augustus 2020

Vandaag ben ik weer op controle in Maastricht geweest .We zijn nu in de fase aangeland waarin de medicijnen afbouw plaats vind. Dat is wel een dingetje .Het lichaam moet nu weer alle functies oppakken zonder dat bepaalde organen zeggen….. hee ik doe ff niet mee of ze gaan te hard. Ze kunnen zelfs een omgekeerde reactie geven .. Maar ik voel me goed en word ook weer wat sterker .Ik ga iedere dag met mijn trainingsmaat Tuur naar de Fitfactory . Dat is weer heerlijk. Tevens ben ik voorzichtig begonnen aan het fietsen eerst nog op de e fatbike en mu stilletjes aan op de MTB.
Uitslag van het bloed was vrij goed Zowel de rode als de witte bloedlichaampjes herstellen wel erg langzaam.
De lever baart wel zorgen en daar zal een plan voor opgesteld worden.

Helaas is een goede kennis van mij overleden nl Ton Hoeks ,Enorm respect voor deze taaie vechtersbaas tegen de kanker die hem teisterde. Maar het was een ongelijke strijd. Ik zal de nachten in het ziekenhuis waar we samen op de kamer lagen nooit vergeten. Hij stond steeds voor me klaar ondanks zijn eigen shit situatie. Geweldige mens verliezen doet pijn.