• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for augustus, 2012

Diekirch Valkenswaard

Geplaatst door admin op 28 augustus 2012

Zo die schrijven we er weer bij Diekirch Valkenswaard, een fiets toerrit over 264 km met 2680 hoogtemeters en dit voor de 16 de keer .Bij vertrek regende het maar verder gewoon schitterend weer .Op de foto rijden we ,schoonzoon Ruud en ikke,voorbij het Kasteel in Stoumont ,Belgie .Redelijk op tijd binnen 17.55 uur Nu gaan we werk maken van de NK cyclus enduro die begin oktober weer op de kalender staat.Het eerste gedeelte van de NK cyclus gereden in het voorjaar heb ik slecht afgesloten door oa de behandelingen en een flinke tuimeling die ik maakte in Veldhoven.

Weer de gas erop

Geplaatst door admin op 24 augustus 2012

Zo net uit het ziekenhuis met een mooii resultaat .Voorlopig zijn we er vanaf ,dus das mooi

Allen hartstikke bedankt voor de support tijdens deze vervelende periode.

Het zit erop

Geplaatst door admin op 6 augustus 2012

Zo de behandeling zit erop. Nu werken aan het herstel .Doelstelling is de 2 daagse van Zelhem. Daar wil ik aan de start staan. Dank aan allen voor de support.