• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for januari, 2016

WPM oldies O.I.G.O. team

Geplaatst door Wout op 31 januari 2016

Vol trots kan ik melden dat team manager Andre Pullen me gevraagd heeft deel uit te maken van het handelaarsteam WPM oldies O.I.G.O. (opgeven is geen optie). Mijn teammaten zijn Peter Lenselink, Bram Gonlag en Maurice van der Berg . Gisteren tijdens de eerste ronde van het NK  in Enter heeft het team gelijk de 2 de plaats behaald .Super mooie prestatie.

Dakar rijders steunen mijn Alpe d HuZes actie.

Geplaatst door Wout op 9 januari 2016

Rally maniacs,Frank Tilburgs ,Kees Koolen Hans Vogels,Jurgen van de Goorbergh,Frans Verhoeven,Marco van Geel, Sjors van Heertum, Sjaak Martens en Ton van Genugten maken gedurende de DAKAR rally promotie voor de Actie Harder.Doneren kan via www.dakarvooreen ander.nl

Hier het interview met Kees Koolen vanuit de Dakar ivm mijn Harder actie

http://www.rtlgp.nl/item/24521/goed_doel_dakar_voor_een_ander

Dakar van start

Geplaatst door Wout op 3 januari 2016

Gisteren is de DAKAR van start gegaan met een aantal rijders die onze KWF actie steunen via www.dakarvooreenander.nl.Op de foto Frank voor de start met een hele mooie plaats voor de Dakar voor een ander logo en het KWF logo.