• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for oktober, 2015

Boek presentatie Kempen TV

Geplaatst door Wout op 26 oktober 2015

Gisteren heb ik als gast mogen optreden in het  praatprogramma “Het Kempisch Uurtje”. We stonden versteld van de professionele aanpak met prima presentators . Schrijven we op de lijst bij als zeer leuke ervaring .

Bedankt Kempen tv voor de kans  speciaal, Nicole Dekoninck en Toon Natrop (presentatie),Ad van Korven (regisseur),Will Dekoninck (eindredactie)  en het complete opname team. Kiijk maar even naar het mooie programma

https://www.youtube.com/watch?v=YMS7zDUzt8g

Enduro Bergeijk

Geplaatst door Wout op 6 oktober 2015

As zaterdag neem ik deel aan de Enduro van Bergeijk.De start van de Enduro is op het Eurocircuit vanaf 8.30 uur  De wedstrijd wordt gereden in het kader van het ONK (open Nederlands Kampioenschap).Mijn startnummer is dit jaar 852. Op de Bredasedijk en in de Pielus zijn schitterende proeven opgebouwd. De weg wijzering daar naar toe is prima dus erg makkelijk te vinden. Dus misschien tot zaterdag.