• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for oktober, 2015

Boek presentatie Kempen TV

Geplaatst door Wout op 26 oktober 2015

Gisteren heb ik als gast mogen optreden in het  praatprogramma “Het Kempisch Uurtje”. We stonden versteld van de professionele aanpak met prima presentators . Schrijven we op de lijst bij als zeer leuke ervaring .

Bedankt Kempen tv voor de kans  speciaal, Nicole Dekoninck en Toon Natrop (presentatie),Ad van Korven (regisseur),Will Dekoninck (eindredactie)  en het complete opname team. Kiijk maar even naar het mooie programma

https://www.youtube.com/watch?v=YMS7zDUzt8g

Enduro Bergeijk

Geplaatst door Wout op 6 oktober 2015

As zaterdag neem ik deel aan de Enduro van Bergeijk.De start van de Enduro is op het Eurocircuit vanaf 8.30 uur  De wedstrijd wordt gereden in het kader van het ONK (open Nederlands Kampioenschap).Mijn startnummer is dit jaar 852. Op de Bredasedijk en in de Pielus zijn schitterende proeven opgebouwd. De weg wijzering daar naar toe is prima dus erg makkelijk te vinden. Dus misschien tot zaterdag.