• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for maart, 2010

4 uurs enduro Valkenswaard

Geplaatst door admin op 28 maart 2010

Motorclub Boemerang is een vereniging met ongeveer een 100-tal leden en bestaat al reeds 39 jaar. De club organiseerd jaarlijks de 4-uurs enduro.
Deze 4-uurs enduro is ieder jaar opnieuw weer een doorslaand succes.
Dit mede door het internationale karakter door deelnemers uit Belgie en
Duitsland. Ieder jaar bestaat het startveld uit maximaal 175 teams met
2 deelnemers per team, die gelijktijdig starten door een Le Mans start.
Deze enduro wedstrijd wordt verreden op en rond het wereld bekende
crossterrein het Eurocircuit waar elk jaar opnieuw de grand-prix motorcross van Valkenswaard georganiseerd wordt.Afgelopen zondag werd editie van 2010 vereden. Ik nam deel met Ruud mijn schoonzoon. Zoals gewoonlijk was de Swat er weer on te helpen. Mooi dagie alleen knars knars Dat Zoef mij de laatste ronde even voorbij moest steken dat zit niet helemaal goed?Harder trainen Wout

Op de foto mijn rijd ik langs mijn fans uit Erp; foto van Henk van der Spek

Enduro Sprint Eindhoven

Geplaatst door admin op 20 maart 2010

Na het teleurstelling omtrent het moeten afzeggen van de ONK wedstrijd in Holten had ik mijn zinnen gezet op de enduro sprint wedstrijd in Eindhoven.Woensdag had ik nog getraind in Hapert met Marc van de Ven. Bjorn had de KTM weer eens optimaal geprepareerd en dus kon ik er tegen aan .Enduro Sprint wedstrijden zijn wedstrijden die op de leest zijn geschoeid van de endurosport enkel deze zijn korter van duur en tegelijkertijd intensiever .

Afgelopen zaterdag stond zo`n Enduro sprint op de kalender .Het
spektakel vond plaats op en rond het Motorsport centrum de Landsart in
Veldhoven.Het werd een pittige wedstrijd als gevolg van het moeilijke parcours en de scherpe tijden die gereden moest worden. Dit resulteerde in het feit dat in de nationale klasse enkel 60 % van de gestarte rijders de finish haalde. De overwinning bij deze nationale rijders ging naar mijn Braboteam maatje Cees Siemons .Cees had 22 sec voorsprong op Anne Pennings en 1 min 51 seconden voorsprong op Mark Zonneberg.Ik werd 32 ste van de 52 rijders die aan de start kwamen. .In de eerste ronde verloor ik veel tijd door een fikse valpartij .Daarbij reed ik een paar keer hartstikke vast maar met wat hulp van oa Eddy KTM Lemmens kon ik toch weer de route vervolgen.In de laatste ronde kreeg ik ook nog problemen met de achterrem.Maar goed ik heb een schitterende wedstrijddag gehad.

Ik las een schitterend compliment van de Leo Brans de Twin Air man in het gastenboek van enduro.nl.

(216) Leo Brans

zondag 21 maart 2010 – 09:26  /  80.57.63.***


emailDe Twin Air Enduro Sprint in Einhoven, was behoorlijk zwaar.
Maar naar een man wil ik zeker mijn felicitatie over brengen. En deze
sportman pursang is Wout Theeuws. Wat een klasse Wout, omdat je onder jou omstandigheden deze pittige Enduro Sprint tot een goed einde wist te brengen.

Dank je Leo nu ben ikke kei trots natuurlijk he

Mijn supporters uit Erp Peter en Monique waren helaas even te laat.Rest me nog de organisatie en de tankpost te bedanken dit keer bemand door Johannes, Ron ,Rubke en Frans.

Aktie weekend

Geplaatst door admin op 14 maart 2010

De NK wedstrijd enduro in Holten moest ik laten voorbijgaan maar dit weekend ben ik met een aantal vrienden naar de Zoetermeer geweest.We waren te gast bij vrienden van ons Henk en Rita . Op zaterdag een mountainbiketocht langs de kust en op zondag Blokarten met het Event team . op het strand van de Wassenaarse slag Natuurlijk moest er even een wedstrijdje gehouden worden.
Dat ging super .Windkracht 4 was wat weinig maar de windstoten zorgden soms wat voor verrassing.

Of mijn onstuimige aanpak.Misschien moeten we het daar op houden.
Intussen kreeg het voorjaar een heuse start bij de boerderij van Henk
en Rita want de veestapel werd uitgebreid met enkele lammeren.