• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for augustus, 2014

Het brugje

Geplaatst door Wout op 26 augustus 2014

Op een van de wenskaarten die ik mocht ontvangen in het ziekenhuis stond de belofte dat dit koppel (Annie en Frans) met ons het brugje in Friesland zouden gaan bezoeken. Het gaat hier over het brugje van de Elfstedentocht en is genaamd  “It sil heve Elfstedenbrug” genoemd naar de elfstedentocht  In 1997  heb ik deze tocht geschaatst. Voor de schaatsers die deze schaatstocht van ruim 200 kilometer hebben volbracht, is een  monument opgericht De tegeltjes Elfstedenbrug over het riviertje de Murk ( Gytsjerk) Het  is inmiddels een waar bedevaartsoord geworden voor schaatsers en liefhebbers van de Elfstedentocht. Wat wij ook iedere jaar doen .Dankzij een steiger onder de brug kun je ook alle tegeltjes met elfstedenrijders die aan de onderkant bevestigd zijn bekijken. We hebben e.e.a. gecombineerd met Bartlehiem en een bezoek aan Dokkum We hebben een prachtige dag hier gehad .

Het gaat iedere dag een beetje beter .Mag een beetje sneller want ik ben het hartstikke beu.Vandaag moet ik wederom naar het ziekenhuis van Maastricht voor een controle.

De volgende stappen

Geplaatst door Wout op 7 augustus 2014

Nu het iets of wat beter gaat moeten de volgende stappen gezet worden zodat ik wat sterker wordt.Het bed wat we in woonkamer geinstalleerd hadden hebben we weggehaald.De uitstraling hiervan in huis was toch wel van “ tja we hebben een zieke hier” Je begrijpt  daar wil ik vanaf. Ik moet de weerstand verder zien op te bouwen .Ik probeer dat te doen door goed te rusten,eten en toch ook wel te bewegen.De elektrische fiets van ons Mieke is een  fantastisch hulpmiddel hierbij.Ook de Floradix die ik heb gekregen van Jos van de ETOS uit  Eersel  geeft een echte boost.Floradix is een sapje waar bijv veel ijzer in zit.Verder  heb ik  moeite met me te concentreren bijv krant of  mails lezen. Om dat te verbeteren gebruik ik momenteel geheugenspelletjes.Je ziet we werken eraan maar . …..Erg hard gaat het niet…