• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for september, 2015

Afsluiting Alpe Du Zes 2015

Geplaatst door Wout op 28 september 2015

De  landelijke Alpe du Zes actie 2015 werd afgelopen zaterdag afgesloten met de overhandiging  van de  cheque aan de KWF. Bij deze gelegenheid werd het eindbedrag van de Alpe Du Zes  2015 actie bekend gemaakt zijnde  12013701 Euro. Een enorm bedrag. De opbrengst van mijn actie was  3440 Euro  en dat is boven verwachting. Allemaal bedankt hiervoor. Terug kijkend is het een fantastisch evenement geweest  met vooral een hele leuke sfeer. Dat is de reden dat ik vastbesloten ben  om in 2016 wederom deel te nemen. De overhandiging vond plaats in het Dierenpark Amersfoort .

ONK Enduro vervolg

Geplaatst door Wout op 25 september 2015

Zo de  voorbereiding voor de enduro wedstrijden is weer gestart. Fitness 3 tot 4 keer per week vooral voor de buik en rug spieren en natuurlijk de armen moeten aangesterkt worden om het stuurtje te kunnen vasthouden. Daarlangs nog de fietstraining om te zorgen dat mijn conditie op peil is want een wedstrijd duurt 5 tot 6 uur. Hiervoor rijd ik 1 of 2 keer per week met de fiets naar het werk (50 km enkeltje). Tenslotte nog de motor training .Dat doe ik in het bos van mijn broer Peter waar Wil ,mijn neef,  kruip door sluip door paadje heeft aangelegd .Het behendig rijden van dit pad slingerend tussen de bomen door is een zeer goede motor beheersing training. Dus je ziet op volle toeren . Helaas gaat de gezondheid wat minder. De ziekte speelt toch weer op . Tegenvaller ja maar ook niet meer dan dat. Op 10 oktober neem ik deel aan de NK Enduro wedstrijd in Bergeijk. Op 25 oktober ben ik uitgenodigd bij Kempen TV om iets over mijn boek te vertellen.De verkoop loopt ver boven verwachting …Echt dit hadden we niet verwacht en dan die schitterende reacties op het boek ..mooi toch

Diekirch Valkenswaard

Geplaatst door Wout op 1 september 2015

Helaas heb ik als gevolg van gezondheidsredenen niet de gehele Diekirch rit kunnen rijden Toch nog 150 km gedaan Super ritje toch?