• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for maart, 2016

Harder nu ook in de Gouden Leeuw te koop

Geplaatst door Wout op 5 maart 2016

Ja ja De gouden Leeuw uit Bergeijk gaat nu ook de Harder boeken verkopen .Rene brengt verzorgt de advertising zoals je ziet.

Dakar night

Geplaatst door Wout op 5 maart 2016

Gisteren hebben we de Dakar nigth gehad ,Het Braboteam onder aanvoering van Martijn Daas  had een mooi programma in elkaar gedraaid . Diverse Dakar helden kwamen aan het woord zoals Frank Tilburgs , Hans Vogels , Jurgen van de Goorbergh en Kees Koolen.Bram Beenen koppelde een en ander perfect aan elkaar. Daarlangs  was er mooie opbrengst voor Climb for Hope /Harder team dat deelneemt aan de  Alpe d HuZes,