• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Gisteren hebben we de Dakar nigth gehad ,Het Braboteam onder aanvoering van Martijn Daas  had een mooi programma in elkaar gedraaid . Diverse Dakar helden kwamen aan het woord zoals Frank Tilburgs , Hans Vogels , Jurgen van de Goorbergh en Kees Koolen.Bram Beenen koppelde een en ander perfect aan elkaar. Daarlangs  was er mooie opbrengst voor Climb for Hope /Harder team dat deelneemt aan de  Alpe d HuZes,

Comments are closed.