• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for oktober, 2017

as zaterdag Zelhem

Geplaatst door Wout op 31 oktober 2017

T jonge zaterdag gaan we er tegenaan in Zelhem .Gewoon een van de mooiste enduro’s. Vorig jaar had ik een special duo als steun…De Jan van Beek rit met het SPEKTAKELGAT.

Vorden ONK enduro

Geplaatst door Wout op 22 oktober 2017

Na  een stevige blessure te hebben opgelopen in Bergeijk tijdens de NK wedstrijd  ben ik gisteren wederom van start gegaan in de NK wedstrijd te Vorden.Prima wedstrijd en na 6 uur en 10 minuten heb ik voldaan de finish lijn gepasseerd.Mijn special hulpje was niemand minder dan de kersverse wereldkampioen Kees.

Kees Koolen wereldkampioen Rally op de Quad

Geplaatst door Wout op 13 oktober 2017

Waauw is dat een titel maar heus waar .

Enduro Bergeijk

Geplaatst door Wout op 13 oktober 2017

Andre Pullen verraste mey mij in de minuut aan de start te staan.Een wens die ik al verschillende malen uitgesproken heb  en die nu in vervulling ging.Geweldig We hebben elkaar 20 jaar geleden leren kennen in Frankrijk tijdens de 4 uurs crossen.Daar hadden we een onvergetelijk weekend ja ect helemaal super en al die tijd zijn we vrienden gebleven mooi toch zo’n enduro motortje .Daarlangs kan Andre een stukje motorrijden poeh..wheelies poeh….

Daarlangs stond Kelvin Thomas aan de start een Amerikaan die via Marleen haar werk een ticket kocht en vanuit Idinanapolis naar Bergeijk vloog.

Tenslotte vriend Oscat kwam ff vanuit Azewijn prive marshallen.Menige deelnemer verschoot zich een hoedje als Oscar er langs vloog .Mooi man

Helaas moest ik vroegtijdig het strijdtoneel verlaten na een stevige val klote maar een super weekend