• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for december, 2016

Beste wensen voor 2017

Geplaatst door Wout op 31 december 2016

Wij wensen iedereen een fantastisch en gezond 2017 toe…Gas derbie …..

Enduro seizoen ten einde

Geplaatst door Wout op 4 december 2016

Het enduro seizoen zit  erop . In Holten werd afgelopen weekend de laatste wedstrijd verreden. Zoals altijd een 2  daagse .Vrijdag was zwaar en helaas raakte ik een paar boompjes. Zaterdag ging beter waren het niet dat op het einde de pijp hele;aal leeg was. Gelukkig werd ik gesteund door de leden van het Braboteam,VAMC,  een super groepje rijders ,Leo,Wim,Gerard en Frank en 2 belangrijke supporters Hans en Maurice.

Met het WPM OIGO team werden we derde in het eindklassement, Samen met Peter Lenselink, Bram Gonlag en Maurice …super mooi.

Voldaan gebroken en zeer moe kon ik zaterdag avond huiswaarts te rijden.