• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for augustus, 2019

overhandiging Harder Boek aan Jeroen deBie

Geplaatst door Wout op 18 augustus 2019

Tijdens mijn opname in het Maxima ziekenhuis kwam ik op de kamer met Jeroen de Bie. een man met enorme tegenslagen op hte gebied van zijn ziekte kanker maar een ijzersterk karakter. Ik heb een enorm respect gekregen voor deze man.Het was dan ook een eer mijn boek aan hem aan te bieden.

the racing cross kabouter

Geplaatst door Wout op 14 augustus 2019

ier is ie dan…..


WPM in Maxima ziekenhuis in Eindhoven

Geplaatst door Wout op 14 augustus 2019

Vandaag kreeg ik in het Maxima ziekenhuis in Eindhoven onverwacht bezoek van Andre Pullen, onze WPM man.Hij had vernomen dat ik in het ziekenhuis lag voor behandelingen en besloot een bezoek te brengen.Ziekenhuis

Geplaatst door Wout op 12 augustus 2019

Naar aanleiding van wat pijn in de rug moest ik een paar dagen het ziekenhuis in .Tot mijn verbazinf lag hieronder eeb familielid namelijk Wil Daris .Hij was gaan ¨¨¨¨¨brommeren¨¨¨¨ met zijn groepje en dat wasgeeindigd in een vervelende valpartij waar bij Wil enkele ribben brak en zijn milt scheurde.

Dus naar MAxima Bij de opname gaat het even fout Wil krijgt het bandje omgedaan van W.THEUWS?