• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for december, 2008

Elfstedentocht

Geplaatst door admin op 30 december 2008

Het heeft alweer 4 nachtjes gevroren dus uh uh begin ik alweer uit te kijken naar een nieuwe Elfstedentocht. Op 4 jan 1997 vond de laatste plaats die ik zelf uitgereden heb. Dat was dus al vroeg in het jaar dus het kan zo maar gebeuren. Dit evenement is werkelijk fantastisch om mee te maken als deelnemer. Daar kan de Marathon van New york, Iron Man van Almere of de Heroeslegend niet tegen op. Dus ben ik onmiddelijk gestart met de voorbereiding. Zo heb ik de afgelopen dagen al een paar keer de rit gemaakt naar de 400 mtr kunstijsbaan in Eindhoven. Hier train ik dan weer het recht op de schaatsen staan en de houding zoals rug en nek. Naar verwachting zullen de toertochten volgende week op stoom komen en dus zal ik naar Friesland trekken om aan de start te staan teneinde km te maken.
T jonge ik voel dat het in 2009 weer gaat gebeuren.

Op de AST site

Geplaatst door admin op 26 december 2008

Op de mooie AST suspension site staan een paar mooie foto’s van Wout in de Rally naar Dakar .

2009

Geplaatst door admin op 23 december 2008

Bij deze wens ik jullie allen een fantastisch 2009 en daarbij vooral een goede gezondheid voor jezelf en je familie en vrienden. In 2009 zal er geen rit naar Dakar voor mij op het programma staan. Wel de deelneming aan een aantal enduro’s in binnen en buitenland en deelname aan de Alto Turia ride in Spanje. Dit is een prachtige rally waarin ik in 2007 al eens deelgenomen heb. Verder hoop ik natuurlijk op een strenge winter want ik ben weer eens ingeloot voor de Elfstedentocht en als die door gaat sta ik dus aan de start. Tenslotte ga ik me deze zomer orienteren op mountainbiken in het hooggebergte met misschien een deelname aan de Trans Alp op het programma. Iedereen van harte bedankt voor de interesse en de steun het afgelopen jaar. De rit naar Dakar was voor mij zeker het hoogtepunt van 2008.

Helaas Helaas Helaas 733 wordt 860

Geplaatst door admin op 4 december 2008

Vorig jaar werd ik gepromoveerd naar de inters 40+ Ik kreeg startnummer 327 toebedeeld .Daarop heb ik meteen aktie gevoerd en een licentie aangevraagd in de 50+ teneinde mijn nummer te behouden .Nu is er de volgende aanval nl de 50+ krijgt nummers tussen de 850 en de 899 .Om mijn nummer nu te behouden moet ik overstappen naar de Jonkies de 40+ Dat ga ik niet doen op mijn 55 ste .Maar helaas dit betekend afscheid van mijn eigen nummer 733 T jonge .Ik vraag me af waarom doen ze me dit nu weer aan …..Maar mijn teamnaam blijft bestaan 733 zoek het maar uit .Ik heb wel een verzoek gedaan aan de KNMV 733 dit jaar niet uit te delen ivm met de vele fans die dan misleid worden ….