• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for juli, 2020

Kaart spel teneinde

Geplaatst door Wout op 31 juli 2020

Vanaf de dag dat ik ut het ziekenhuis kwam speelde de corona virus overal. We besloten daarop in strenge quarantaine te gaan .Maar dan moesten er wel activiteiten opgestart worden dachten we toen. Je kan niet de gehele dag tegen elkaar aan zitten te kijken, toch? Voor de avonduren besloten we een kaartspel te doen en wel knarsten. De winnaar van de avond kreeg een punt. Tevens besloten we er een prijs op te zetten nl 100 Euro voor de eerste speler die boven de 50 kwam en 2 punten verschil had . Gisteravond is het pleit beslecht en heeft Jacqueline met 61 59 gewonnen ..Dus na 120 spelrondes . Geweldig voor Jacqueline en voor mij?

Op bezoek bij maatje John

Geplaatst door Wout op 26 juli 2020

Gedurende de stamcel therapie heb ik veel steun gehad. Talloze chats mails kaarten telefoontjes bloemen noem maar op. Een van de trouwe steun verleners is John van Duin. Afgelopen week zijn we op bezoek gegaan bij John en Erna. Zijn maatje Sjaak kwam ook even op de koffie. Na lekkere koffie e wat lekkers kwamen de biljart keu ’s boven tafel. Sjaak won met overmacht .. Geweldig om hun wederom te ontmoeten.

Terug uit het MMUC

Geplaatst door Wout op 11 juli 2020

De afgelopen dagen heb ik in het MMUC gelegen ivm het feit dat ik me niet goed voelde. Gelukkig ben ik weer thuis en blijkt de lucht opgeklaard en dus zijn we opgelucht. Natuurlijk woord van dank aan het doctoren en verplegend personeel speciaal afdeling 5A. Vreemd om mij te verplegen denk ik zo soms moesten ze voor een behandeling naar de fitness ruimte zie hieronder. Iedereen bedankt verder voor de steunbetuigingen via welk kanaal dan ook.

Trots als een pauw

Geplaatst door Wout op 9 juli 2020

Super cool van Mats Luiten om mijn logo op zijn cross en dusro shirt te plaatsen. Mats is beloftevolle enduro rijder en crosser . Thanks Mats