• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Vanaf de dag dat ik ut het ziekenhuis kwam speelde de corona virus overal. We besloten daarop in strenge quarantaine te gaan .Maar dan moesten er wel activiteiten opgestart worden dachten we toen. Je kan niet de gehele dag tegen elkaar aan zitten te kijken, toch? Voor de avonduren besloten we een kaartspel te doen en wel knarsten. De winnaar van de avond kreeg een punt. Tevens besloten we er een prijs op te zetten nl 100 Euro voor de eerste speler die boven de 50 kwam en 2 punten verschil had . Gisteravond is het pleit beslecht en heeft Jacqueline met 61 59 gewonnen ..Dus na 120 spelrondes . Geweldig voor Jacqueline en voor mij?

Comments are closed.