• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for maart, 2011

ONK Veldhoven

Geplaatst door admin op 27 maart 2011

Helaas moest ik opgeven in de derde wedstrijd voor het NK te Veldhoven.Rustig blijven en voorbereiden voor de volgende evenement en dat zal zijn de 4 uurs cross met neefje Wil Daris

17 de plaats in de NK wedstrijd te Holten

Geplaatst door admin op 12 maart 2011

De enduro van Holten staat bekend als zwaar en nat .Niets van dat alles dit jaar ,droog en snel was de baan .De KTM machine was perfect enkel kreeg ik te maken met een lekke voorvering en dat beinvloedde weer de voorrem waardooor ik iets rustiger aan moest doen.Toch scoorde ik een mooie 17de plaats in de wedstrijd en in het klassement sta ik nu op plaats 14 .Over 2 weken is de volgende wedstrijd in Veldhoven. Rintje Ritsma stond ook aan de start zomaar eens proberen en wel op een Husky.
de supportersvereniging