• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for maart, 2011

ONK Veldhoven

Geplaatst door admin op 27 maart 2011

Helaas moest ik opgeven in de derde wedstrijd voor het NK te Veldhoven.Rustig blijven en voorbereiden voor de volgende evenement en dat zal zijn de 4 uurs cross met neefje Wil Daris

17 de plaats in de NK wedstrijd te Holten

Geplaatst door admin op 12 maart 2011

De enduro van Holten staat bekend als zwaar en nat .Niets van dat alles dit jaar ,droog en snel was de baan .De KTM machine was perfect enkel kreeg ik te maken met een lekke voorvering en dat beinvloedde weer de voorrem waardooor ik iets rustiger aan moest doen.Toch scoorde ik een mooie 17de plaats in de wedstrijd en in het klassement sta ik nu op plaats 14 .Over 2 weken is de volgende wedstrijd in Veldhoven. Rintje Ritsma stond ook aan de start zomaar eens proberen en wel op een Husky.
de supportersvereniging