• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for december, 2007

Weer een stapje verder

Geplaatst door admin op 30 december 2007

Hè hè ik heb nu de terugreis uitgezocht en Bart heeft gereageerd en gaat de boeking doen. Dus zondagavond vliegen we terug van Dakar naar Brussel. Ook geregeld. afgelopen woensdag hebben we een samenkomst bij Henk gehad . Alles nog eens doorsgeproken want Henk gaat volgende week naar Africa een beetje de weg verkennnen voor ons ???
Ik ben volle bak aan de gang met de motor. Dat valt even tegen. Goed ik weet eea wel van vorig jaar maar toch. Ik wil ook niet alles uitgeven aan een iemand want dan weet ik niet hoe het gemaakt is en dus kan ik eventueel tijdens de rit bij problemen daar last van hebben.Intussen zijn de hotels ook voor 80 % geregeld .Vandaag nog even bellen

Drukker en drukker

Geplaatst door admin op 29 december 2007

Hier weer even een nieuwe update van de voorbereidingen. Het gaat perfect tot op heden, als er al een tegenvallertje is dan kan dat de financiële kant zijn. Maar goed dat overwinnen we ook en dat moet gezegd: Ik krijg veel en heel veel hulp. Ik kan zo een opsomming geven. Henk van der Spek voor deze mooie site. Frank Faes voor de poster en het mooie logo, Bjorn mijn mechaniker, Walter voor de elektrische kant. Alle sponsoren, kijk even naar de logo`s aub, Corneline van Easy Fairs, Frans, Sabine van PDM, Francis, Joost en Henry van de Fitfactory, Frans van Nunen voor de domein naam, Lucienne, Bart, buurvrouw Lia en ik kan nog wel even doorgaan. Allemaal hartstikke bedankt .
Waar heb ik de afgelopen week aan gewerkt ;
-De motor is helemaal rond, Luc zijn machientje is het geworden. Nu ben ik aan het bestuderen hoe een en ander moet gemonteerd worden.
-Kleding: de eerste tests van speciale kleding zijn gedaan door Lia.
-Voeding: Henry zal eea gaan bestuderen en met een voorstel komen.
-De reis naar Zuid Spanje. Ja daar moeten we zelf voor zorgen. Vanaf de boot in Afrika zijn we onderdak bij Bart Franssen maar tot daar oei.
-Hotels in Europa: Dus in Parijs Orlon bij Pau en Aras de los Olmos.
-Gps aanschaffen.
-Terugreis boeken vanuit Dakar naar Brussel.

Afijn je ziet het he werk zat …..

Bijeenkomst Heroes legend

Geplaatst door admin op 22 december 2007

In het kader van de voorbereiding organiseert het Heroes legend team regelmatig informatiebijeenkomsten. Er is er bijv één geweest mbt sponsoring, eentje over mee te nemen materialen en gisteravond ging het over het roadbook en de GPS. Bijzonder interessant en vooral leerzaam. Daarbij vele goede tips. Natuurlijk hebben wij Henk Vercoelen bij die ons bijzonder goed helpt. Maar toch he .

Nu beginnen we met spoed aan de motoren. In het weekend van 28 en 29 jan gaan we eea uittesten bij Gerard Rond dus dan moet de motor klaar zijn .

Tevens hebben we gisteravond definitief ingeschreven. Dus Jan van Woerkum, Henk Vercoelen en ikzelf rijden onder de naam TEAM 733. Watch out ……

Gelukkig hoef ik niet alles alleen te doen en zijn er enkele mensen die me zeer goed helpen.

Intussen is Henk van der Spek druk in de weer geweest een site te ontwikkelen en heeft zelfs onderzoek gedaan naar een domein naam. Afijn dit hopen we vandaag of morgen ook af te ronden zodat we weer een stapje verder zijn . Frank faes heeft zijn creatieve kunsten nog eens vertoond en heeft een mooi logo en een mooie poster ontwikkeld

Created by Frank Faes Bedankt Kerel

De voorbereiding

Geplaatst door admin op 22 december 2007

Henk Vercoelen is druk bezig ons ergens onder te brengen .We hebben nl nog enkele problemen zoals:

Motortransport naar Parijs en eventueel naar de boot (exlusief de specials dan wel he .
Transport van ons zelf naar de boot.
Transport van een kist, paar wielen, tent tas met kleding naar Dakar
Tanken onderweg
Gelukkig kent Henk veel mensen in dit wereldje en het lijkt te lukken . Het ziet er naar uit dat we stilletjes de zaak voor elkaar gaan krijgen .Trouwens er is een nieuwe rijder bijgekomen nl Jan van Woerkum. Jan zag ik op het kampioensfeest van Luuk de Haas .Ik vertelde hem wat we van plan waren en hij reageerde even wat terughoudend maar het duurde niet lang voordat Jan het helemaal zag zitten en we bij zijn Marjanneke stonden voor goedkeuring van een eventuele deelname. Maandag ben ik bij Jan geweest en ja hij ziet het helemaal zitten .

Vanavond gaan we naar een info avond bij Roel den Braven van Belned er is een demo van het GPS systeem Dus dat gaan we even goed bekijken.

Hoe het begon

Geplaatst door admin op 22 december 2007

Wout Theuws rijdt de Heroes Legend voor het KWF kanker bestrijding

Op 6 maart 2008 start de derde Heroes Legend.

Heroes Legend staat voor Dakar halen met de motorfiets, of 4*4, via een “legendarische route.” Heroes Legend is bedoeld voor diegenen die het avontuur zoeken, die de uitdaging met de woestijn aan willen gaan én dit avontuur willen beleven terwijl ze een auto of motor rijden. Heroes Legend is het antwoord op de huidige wedstrijden voor professionals die voor de amateur financieel en fysiek onhaalbaar geworden zijn.

Na de start in Parijs zullen we achtereenvolgens Frankrijk, Spanje, Marokko, Mauritanië en Senegal aandoen.

Ik ga hieraan deelnemen met mijn KTM 525 EXC motor. Van oorsprong ben ik een enduro rijder en ervaring in rally rijden heb ik nog niet veel. Dat zal gaandeweg wel beter worden! Jaren terug heb ik me voorgenomen dit eenmalig te gaan doen en dat gaat nu gebeuren

2e doodsoorzaak

Kanker is op dit moment de 2e doodsoorzaak in Nederland, na hart- en vaatziekten. En we denken dat in 2010 meer mensen aan kanker doodgaan dan aan hart- en vaatziekten. Kanker is dus een ziekte die steeds meer voorkomt.

Dat komt ondermeer doordat mensen tegenwoordig veel ouder worden dan vroeger.

Nu zijn ongeveer 2 op de 3 mensen die kanker hebben, ouder dan 65 jaar.

En omdat mensen ouder worden, hebben zij ook een hoger risico om kanker te krijgen. Het goede nieuws is dat steeds meer mensen met kanker genezen. Bij volwassenen is de overlevingskans zelfs al gemiddeld zo’n 50%.

Er wordt voorspeld dat er in 2015 maar liefst 95.000 nieuwe gevallen van kanker zullen zijn. Ik denk niet dat er families bestaan waar deze ziekte niet of nog niet heeft toegeslaan.

Mijn motivatie om te rijden voor KWF kanker bestrijding is dat ik al een broer en schoonouders heb verloren aan kanker en op dit moment een zus en de schoonvader van mijn dochter en tevens een goede vriend van mij lijden aan deze vreselijke ziekte.

U kunt KWF kanker bestrijding en mij steunen door bijvoorbeeld een bedrag per km te sponsoren. Deze rit is 7500 km lang en door zelf een bedrag te kiezen per km, bepaald u zelf de hoogte van uw steun. Natuurlijk kunt u ook een vast bedrag overmaken. Daar zijn we uiteraard ook zeer blij mee.

Indien u geïnteresseerd bent, vul dan het onderstaande in en stuur het per mail naar mij terug. Indien u gaarne wat meer uitleg wilt, ben ik bereid dit met u te komen bespreken.

Namens mijzelf en het KWF kankerbestrijding fonds dank ik u voor uw bijdrage.

Ja ik steun dit mooie initiatief van Wout
(email: wout733@gmail.com )