• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Hier weer even een nieuwe update van de voorbereidingen. Het gaat perfect tot op heden, als er al een tegenvallertje is dan kan dat de financiƫle kant zijn. Maar goed dat overwinnen we ook en dat moet gezegd: Ik krijg veel en heel veel hulp. Ik kan zo een opsomming geven. Henk van der Spek voor deze mooie site. Frank Faes voor de poster en het mooie logo, Bjorn mijn mechaniker, Walter voor de elektrische kant. Alle sponsoren, kijk even naar de logo`s aub, Corneline van Easy Fairs, Frans, Sabine van PDM, Francis, Joost en Henry van de Fitfactory, Frans van Nunen voor de domein naam, Lucienne, Bart, buurvrouw Lia en ik kan nog wel even doorgaan. Allemaal hartstikke bedankt .
Waar heb ik de afgelopen week aan gewerkt ;
-De motor is helemaal rond, Luc zijn machientje is het geworden. Nu ben ik aan het bestuderen hoe een en ander moet gemonteerd worden.
-Kleding: de eerste tests van speciale kleding zijn gedaan door Lia.
-Voeding: Henry zal eea gaan bestuderen en met een voorstel komen.
-De reis naar Zuid Spanje. Ja daar moeten we zelf voor zorgen. Vanaf de boot in Afrika zijn we onderdak bij Bart Franssen maar tot daar oei.
-Hotels in Europa: Dus in Parijs Orlon bij Pau en Aras de los Olmos.
-Gps aanschaffen.
-Terugreis boeken vanuit Dakar naar Brussel.

Afijn je ziet het he werk zat …..

Comments are closed.