• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for januari, 2015

Voorbereiding op Alpe D HuZes begonnen

Geplaatst door Wout op 31 januari 2015

Ja ja we zijn eraan begonnen enkel op verschillende vlakken.In de fitness zijn we de beenspieren aan het verstevigen. Eerste ritje in Limburg is achter de rug. De fiets is bij Ruud Bellemakers, dat wordt nu echt een speciaal fietsje. Het is wel erg vroeg in het jaar 4 juni maar ja het is niet anders. Nu is het nog ff slecht regen en kou maar de dagen worden snel langer en het weer beetje bij beetje beter Dat motiveert en geeft meer mogelijkheden om te trainen.Maar ook de  sponsor actie loopt als een speer.  Een mooie poster is nu klaar. Zelfs de voorbereidingen voor het boek  verlopen boven verwachting

852 in plaats van 860

Geplaatst door Wout op 18 januari 2015

Dat wordt even wennen voor de toeschouwers. 860 gaat van de KTM af en 852 komt erop. Nou ja laten we het positief zien. Misschien op naar startnummer 1 grapje… Intussen is de voorbereiding voor Alpe d HuZes volop aan de gang, actiesite maken, PR maken en natuurlijk de voorbereiding. In de fitness ben ik volop aan de rug en buik spieren aan het werken want als er geklommen moet worden is dat gewoon een zwak punt bij mij. Intussen is er ook een promotiefilm van de Alpe dHuZes verschenen.
Klik maar eens hier om eea te bekijken.
En dit is een uitgebreide versie!
Ook ben ik intussen weer volle dagen aan het werk en dat is toch wel even aanpoten maar goed het zal wel goedkomen.

De eerste volle week

Geplaatst door Wout op 11 januari 2015

Vorige week heb ik de eerste volle week gewerkt.Tot op heden was het zo dat halve dagen werkte met in de namiddag een halve snipperdag. Nu dat is wel een aanpassing maar het gaat redelijk. Verder ben ik met de voorbereiding bezig voor de Alpe dHuZes. Ik heb een actie site aangemaakt op de officiele KWF site. De eerste sponsors melden zich dus dat is fantastisch.Verder is het super te horen dat Oscar Pelgrim ook besloten heeft mee te doen.Geweldig wat een bikkel. Ik heb besloten m de licentie toch nog een jaar te verlengen. Dit jaar is er oa een enduro in Bergeijk en dat wil ik gewoon niet missen.De licentie verlenging bij de KNMV verloopt gewoon slecht …wat een gedoe…Tot overmaat van ramp ben ik mijn startnummer 860 ook nog kwijt.