• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for juni, 2014

nieuwe episode in het proces

Geplaatst door Wout op 30 juni 2014

Vandaag slaan we een nieuwe weg in.De stamcellen zijn in het lichaam voor 7 dagen en heeft zijn weg  gevonden naar  het beenmerg.Nu moeten deze cellen in aktie komen.Daarvoor zijn er natuurlijk weer medicijnen.Helaas voor die hun aktie startte zijn er wederom 5 dagen voorbij.Dus voorlopig lig ik hier kotsmisselijk en ziek te wachtten.Het goede is er komt een einde aan.Hopelijk volgende week..

Weer erg leuke akties voor mij door jullie ik waardeer dat enorm: Braboteam,Fietsgroep (met helaas een valpartij met als gevolg Wally in het ziekenhuis)Maurice in Wales,Kees Koolen die iets aan het bekokstoven is Gerben,Wil en Jan Daris die me zoveel helpt met het enduro rijden.Frans van Nunen mijne kameraad altijd daar indien nodig.

Daarbij natuurlijk niet vergeten al doe kaarten en goede wensen.Daarbij geeft me dit een enorme boostdus dank aan je allen

Wilskracht

Geplaatst door Wout op 29 juni 2014

Als je denkt ,ik ben verslagen

Is de nederlaag een feit

Als je denkt ,lk laat niet los.

Win je op  den duur de strijd

als je denkt ik kan het niet halen

Is de tegenslag op til

Wint het overslaan van schalen

hangt voornamelijk af van je wil

‘moedelozen gaan ten onder

aan hun twijfel en hun vrees

Vechters winnen door een wonder

telkens weer de zwaarste race

denk ik kan het ….en dan gaat het

ieder vind bij wilskracht baat


Hing hier op de gang en leek me mooi

Leuke acties van vandaag EK enduro met wpm team en Johnny,petekind Susanmet haar run ,Frank met de fietsgroep,riding in polen Wales days Maurice in Wales Allemaal bedankt.

j

Dag 2, 3,en 4

Geplaatst door Wout op 27 juni 2014

Jullie merkn het al waarschijnlijk de berichgeving wordt wat slechter.Dat kom omdat ik verschrikkelijk ziek ben. jonge wat voel ik me beroerd maar het hoort er eenmaal bij wordt me hier verteld.Msselijkheid is toch ook door mij wel enigzins onderschat.De stank van het eten en  het braken maken je oa tot een hoopje  ellende.Maar er is hoop en die gaat waarheid worden.Tot Maandag moet ik dit ndergaan en dan zouden de medicijnen kunnen komen helpen.Dus daar kijken we naar uit.Bedankt voor alle mooie acties Oa Maurice die nu in Wales een enduro rijdt en een mooi reisverslag bijhoudt.Het loopfilmpke van Judith was super mooi.Of Tinus tussen de bloemen in Winterberg.Zo maar ee paar genoemd ook alle anderen hadden hier kunnen staan.

Dag 1

Geplaatst door Wout op 24 juni 2014

Zo dag 1 zit erop.Ik denk als velen van jullie zouden verschieten als je me zou zien.Niets over van de actieve mens maar een man di de zowat de gehele dag in bed ligt.De kilo’s vliegen eraf en daarbij heb ik als gevolg van de vele chemkuren een huiduitslag over het gehele lichaam.Als je daarbij nog een voegt de ziekenhuiskleur over mijn gelaat tja dan blijft er niet veel over .Maar goed dat is niet belangrijk.Vandaag ben ik goed doorgekomen en nu me klaar maken voor morgen.Mijn taktiek is dag voor dag niet te ver vooruit en rustig in de koppie blijven.Vandaag erg leuke reacties gehd van Bello die gedemareerd heeft in Luilksgestel en Ken die een prachtige loop heeft volbracht.Ook het filmke van Judith was prachtig.Afijn op naar morgen….

Dag 0

Geplaatst door Wout op 23 juni 2014

Vandaag ben ilk aangekomen op dag 0. Dat was toch well een pittige rit .Als afsluiting van deze rit naar dag 0 kreeg ik vandaag de re-transfusie waarbij de opgeslagen stamcellen in mijn lichaam werden terug geplaatst.Nu ben ik wel wat van de kaart want dat was een hele ingrijpende handeling die nauwkeurig en vakkundig werd begeleid door doktoren en verpleegkundigen met alle scenario’s voorbereid en bij de hand.Nu ben ik ontzettend en ja Wil,Kees,Ruud,Frans,Jes,Frank ,Jeroen  en Wally nu ga ik het zeggen NU BEN IK MOE…

Het vervolg

Geplaatst door Wout op 21 juni 2014

In de stamcelherapie wordt de dag dat de transfusie plaatsvindt dag 0 genoemd.De dagen die eraan vooraf gaan krijgen een min teken voor het cijfer Dus vandaag 2 dagen voor de transfusie is het dag -2.Deze dagen zijn eigenlijk bedoeld om een en ander  af te breken in het lichaam als voorbeeld het bloed. Iedere dag donderen de waardes verder omlaag.Dit is noodzakelijk om de nieuwe stamcellen vrij baan te geven.Althans zo begrijp ik het een beetje.Totaal krijg ik deze week 18 hoeveelheden Chemo weg te knauwen.Vandaag bijv wederom 4 stuks.Je zult begrijpen dat van enige rust in het lichaam het helemaal over is.Maag, darmen,uitslag op de huid,misselijkheid ,geen eetlust,slecht slapen noem maar op Het zit er allemaal bij.Het enige motto da ik nu onderhoud is .VAN DAG TOT DAG eea te verwerken.Morgen zien we wel weer.

Daarlangs is het een bijzondere stimulans te zien hoe dat mijn vrienden,kennisen en familie mee steunt.Bijv Johan Boonen en Roel op de Ventoux.Andre Pullen van WPM, Ruud Bellemakers en Frank op hun rit vanaf Oudenbosch naar Bergeijk ,mijn fietsgroep,de buren enz enz  ik ga ze niet allemaal noemen want dan vergeet ik iemand en dat wil ik niet.Allemaal hartstikke bedankt het doet me goed.

T jonge

Geplaatst door Wout op 19 juni 2014

Nu gaat de gaskraan flink open.Dag en nacht aan het infuus(baxter) .Programma van gisteren bijv ;11.15  2 uur chemo kuur ,14.00  2 uur chemo kuur, 23.15  2 uur chemo kuur,2.00 vanancht  2 uur chemo kuur.Ja dat heeft zijn uitwerking op het lichaam zoals bijv  de bloedwaardes donderen omlaag maar ook misselijkheid en geen eetlust meer .Vandaag komt er een jaartje bij 16 dus he .Er zijn betere plaatsen om dit te vieren maar ja we doen het ermee.Ik krijg erg veel gelukwensen dus dat is mooi allemaal bedankt.Oei ze zijn er met de volgende lading dus afsluiten..

Behandel dag 2

Geplaatst door Wout op 17 juni 2014

Vandaag een flinke kuur gehad T jonge het werd ff warm maar goed  Het zit erin. Gelukkig was Jacqueline erbij en dat helpt altijd .Tussen de kuren door heb ik toch nog 3 keer 20 minuten op de spinning fiets gezeten. Op naar morgen.  Ik hoop vannacht toch wat beter te slapen. De HARDER campagne loopt perfect.

Dag 2

Geplaatst door Wout op 17 juni 2014

Vannacht niet zo schitterend geslapen .Die operatie en die slangetjes verveelden toch wel.Daarbij is er in zo’n afdeling s’nachts wel wat aktie te beleven.Altijs wel een patient die in de problemen komt.Maar goed daar wen ik wel aan.Vanmorgen op de hometrainer en daarbij een 10 tal rondjes over de afdeling .Tja ik moet wel iets he .Vanaf 10 uur lopen nu de medicijnenvia de directe (eerste)lijn in een grote ader.Dat is wel ff makkelijker dan dat gedoe in je armen.Schitterend al die mooi enrgieke reakties van iedereen Allemaal bedank.Het doet me goed.

Zo we zijn begonnen.

Geplaatst door Wout op 16 juni 2014

Zo we zijn eraan begonnen.Vanmiddag heb ik al een operatie ondergaan en begin nu wederom op te knappen.Ik hoorde op de voice mail dat CORPUS, de fitness van Lokeren en omgeving , vanavond begint met de spinavonden.Schitterend mannen de gas erop.Van Johan Boonen kreeg ik kort voordta ik ging nog de golden platen van Carlolli.Die moets zaterdag even op de KTM geplaats worden he..OOk van de kleindochters kreeg ik mooie kleurplaten mee voor in het ziekenhuis.Zo vannacht wat herstellen en morgen de volgende lading chemo.

From Bob Marly (Thanks Monica)

Geplaatst door Wout op 14 juni 2014

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.

Met de hakken over de sloot

Geplaatst door Wout op 14 juni 2014

Voorbereiding

Sinds een jaar speel ik golf tesamen met mijn vrouw en wat vrienden. Niet sensationeel extreem trainen maar gewoon als ik tijd heb en voor de fun. Een van de doelstellingen die ik had was dat voordat de behandeling begint mijn handicap onder de 30 probeerde te krijgen. De verlaging van het handicap nivo is te verkrijgen door tijdens de competitie avonden te scoren. Op de laatste competitiedag die ik kon meedoen voor de behandeling en trouwens op de laatste hole die avond is dit gelukt.

Zo de voorbereiding voor de kuur zit erop.

Geplaatst door Wout op 14 juni 2014

Zo overmorgen gaan we aan de behandeling beginnen. De voorbereiding is goed verlopen. Ik heb een plan opgezet teneinde de periode zo goed mogelijk door te komen. Daarbij heb ik veel ondersteuning gehad van meerdere vrienden. Frank, Jes, Wally, Ken, Dave, Wil, Richard, Henk, Luc, Robert, Frans,Jeroen,Heidie, Nick, Kees, Ruud, Olivier   en nog vele anderen allemaal bedankt hiervoor. De chemo’s heb ik doorlopen maar die waren toch wel wat zwaarder als de vorige keer. De cocktail was blijkbaar steviger uitgevoerd. Verder heb ik een poging gedaan me zo fit mogelijk morgen aan te meldden in het ziekenhuis. Zo heb ik  vanaf de eerste kuur zijnde 9 maart 4000 km gefietst,41 keer naar de fitness,174 km gewandeld en ben ik erin geslaagd om mijn gewichtsverlies te beperken tot 4 kg.

Voor een kleine indruk  http://youtu.be/mKdlrvt_3dY

Er zijn erg leuke ondersteunende projecten opgestart zoals bijv in de CORPUS fitness in Lokeren. Eigenaar Olivier zond zijn leden onderstaande mail

Beste Corpus lid,

Een goede vriend van mijn vader, Wout Theuws is een moedige strijd bezig tegen kanker. Die strijd is hij al jaren aan het voeren en al die tijd heeft hij blijk gegeven van een ongelofelijke moed en wilskracht. De week van 16 juni gaat hij een zeer zware chemotherapie ondergaan (hij is bezig aan een stamcel therapie). Aangezien zijn immuun systeem zwaar aangetast is zal hij die periode in een steriele kamer moeten doorbrengen. Om de nodige moed te hebben om die periode zo goed mogelijk door te brengen heeft hij een “harder” campagne opgestart. De bedoeling is om hem regelmatig berichtjes te sturen die hem de nodige positieve energie bezorgen. Hoe gaan wij met Corpus Wout kunnen helpen?De week van 16 juni gaan we alles een beetje “harder” maken. De spinninglessen zullen 2 uur duren (voor de prijs van 1 uur). De fitness oefeningen gaan we iets uitdagender uitvoeren.Die week ga ik ook met jullie toestemming, een aantal onder jullie filmen zodat ik Wout kan tonen dat we met hem mee vechten. Aan de trap van de fitness zal Wout’s “harder symbool” opgehangen worden zodat we iedere keer als we er langs gaan hem een hard onder de riem kunnen geven. Alvast bedankt voor jullie steun.

Sportieve groeten,Olivier

Schitterend wat een mooi plan

Terug op de bike

Geplaatst door Wout op 2 juni 2014

Luc en Robert hebben mooie opnames gemaakt van een rit op de motor .Marleen heeft het mooi gemonteerd. Allemaal bedankt

https://www.youtube.com/watch?v=zVS_AmahGVA

De voorbereiding

Geplaatst door Wout op 1 juni 2014

Zeer belangrijk voor mij in de voorbereiding is de fiets training. Op zondagmorgen is steenvast onze afspraak voor een ritje van zo’n 60 tot 70 km. Dat beginnen we met een kop thee bij Paulien en normaal gesproken sluiten we af bij schoonbroer Jan. Dit keer was de afsluiting op de kermis van Borkel waar Frank in de organisatie zit. Ook leuk. Fiets training kan je vinden op  http://m.youtube.com/watch?v=iB633aKI8zU