• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Zo overmorgen gaan we aan de behandeling beginnen. De voorbereiding is goed verlopen. Ik heb een plan opgezet teneinde de periode zo goed mogelijk door te komen. Daarbij heb ik veel ondersteuning gehad van meerdere vrienden. Frank, Jes, Wally, Ken, Dave, Wil, Richard, Henk, Luc, Robert, Frans,Jeroen,Heidie, Nick, Kees, Ruud, Olivier   en nog vele anderen allemaal bedankt hiervoor. De chemo’s heb ik doorlopen maar die waren toch wel wat zwaarder als de vorige keer. De cocktail was blijkbaar steviger uitgevoerd. Verder heb ik een poging gedaan me zo fit mogelijk morgen aan te meldden in het ziekenhuis. Zo heb ik  vanaf de eerste kuur zijnde 9 maart 4000 km gefietst,41 keer naar de fitness,174 km gewandeld en ben ik erin geslaagd om mijn gewichtsverlies te beperken tot 4 kg.

Voor een kleine indruk  http://youtu.be/mKdlrvt_3dY

Er zijn erg leuke ondersteunende projecten opgestart zoals bijv in de CORPUS fitness in Lokeren. Eigenaar Olivier zond zijn leden onderstaande mail

Beste Corpus lid,

Een goede vriend van mijn vader, Wout Theuws is een moedige strijd bezig tegen kanker. Die strijd is hij al jaren aan het voeren en al die tijd heeft hij blijk gegeven van een ongelofelijke moed en wilskracht. De week van 16 juni gaat hij een zeer zware chemotherapie ondergaan (hij is bezig aan een stamcel therapie). Aangezien zijn immuun systeem zwaar aangetast is zal hij die periode in een steriele kamer moeten doorbrengen. Om de nodige moed te hebben om die periode zo goed mogelijk door te brengen heeft hij een “harder” campagne opgestart. De bedoeling is om hem regelmatig berichtjes te sturen die hem de nodige positieve energie bezorgen. Hoe gaan wij met Corpus Wout kunnen helpen?De week van 16 juni gaan we alles een beetje “harder” maken. De spinninglessen zullen 2 uur duren (voor de prijs van 1 uur). De fitness oefeningen gaan we iets uitdagender uitvoeren.Die week ga ik ook met jullie toestemming, een aantal onder jullie filmen zodat ik Wout kan tonen dat we met hem mee vechten. Aan de trap van de fitness zal Wout’s “harder symbool” opgehangen worden zodat we iedere keer als we er langs gaan hem een hard onder de riem kunnen geven. Alvast bedankt voor jullie steun.

Sportieve groeten,Olivier

Schitterend wat een mooi plan

4 reacties op “Zo de voorbereiding voor de kuur zit erop.”

Grandioos Wout! Super. Wij – Hans en Thea- kunnen echt niet die prestaties leveren!

Via facebook:
Wout, als iemand er klaar voor is dan ben jij dat! We denken aan je!

Via facebook:
Power-dad..zeg dat wel! Mooi om te zien, kun je trots op zijn.

Wat een super aktie! Top