• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Na de stamcel therapie gaan we de draad weer oppakken. Fitter en sterker worden. Er gaat wel wat veranderen oa ik ga geen licentie meer aanvragen bij de KNMV. Na 25 jaar is dat genoeg geweest. Wel blijf ik wat off the road rijden. Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad en veel vrienden gemaakt in de Enduro wereld en dat voelt geweldig. Daarlangs ben ik gestart met een nieuwe hobby nl gitaar spelen. Dat is verre van goed dus daar moet op geoefend worden.
  • Meta

Archive for juni, 2022

limburg

Geplaatst door Wout op 30 juni 2022

Een paar heerlijke dagen op vakantie in Limburg. Deze keer waren we te gast op camping Oosterberg in Eperheide. Lekker wandelen en fietsen en dus werken aan het herstel. Eerlijk gezegd was het fietsen nog ff te zwaar en dus brachtten we een elektriek MTB mee. Dat was een fesie Heerlijke buren gehad Maria en Hans. Temperatuur was goed af en toe een onweersbui maar goed Nederland he …Voor Mette hadden we Bollo meegenomen. Tevens konden we natuurlijk het heerlijk combineren met de consulten in het MMUC.

Alpe d HuZes 2022 zit erop

Geplaatst door Wout op 9 juni 2022

Tja het is niet helemaal nar verwachting gegaan. Verdorie werd ik ziek en eindigde ik op bed in het ziekenhuis in MUMC in Maastricht . Jammer aar ik heb mijn boodschap kunnen overbrengenVID-20220603-WA0002

Iedereen van harte bedankt voor de steun sponsoring