• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for juni, 2022

limburg

Geplaatst door Wout op 30 juni 2022

Een paar heerlijke dagen op vakantie in Limburg. Deze keer waren we te gast op camping Oosterberg in Eperheide. Lekker wandelen en fietsen en dus werken aan het herstel. Eerlijk gezegd was het fietsen nog ff te zwaar en dus brachtten we een elektriek MTB mee. Dat was een fesie Heerlijke buren gehad Maria en Hans. Temperatuur was goed af en toe een onweersbui maar goed Nederland he …Voor Mette hadden we Bollo meegenomen. Tevens konden we natuurlijk het heerlijk combineren met de consulten in het MMUC.

Alpe d HuZes 2022 zit erop

Geplaatst door Wout op 9 juni 2022

Tja het is niet helemaal nar verwachting gegaan. Verdorie werd ik ziek en eindigde ik op bed in het ziekenhuis in MUMC in Maastricht . Jammer aar ik heb mijn boodschap kunnen overbrengenVID-20220603-WA0002

Iedereen van harte bedankt voor de steun sponsoring