• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for januari, 2019

Block of concrete

Geplaatst door Wout op 24 januari 2019

In mijn drive om toch een beetje goed golf te leren spelen nam ik golf les .De beste golftrainer Andrew (zie foto) vertelde me na 15 minuten dat ik meer op een block of concrete leek dan op een golfspeler. Ik moest flexibeler zijn……Maar op een KTM …….tja dat wist de beste man niet ….Het zij hem vergeven.

EAMC vergadering

Geplaatst door Wout op 18 januari 2019

Vandaag een prima vergadering gehad met het EAMC Asset Management Committee van het EFNMS

Het nieuwe startnummer

Geplaatst door Wout op 16 januari 2019

presentatie voor learning teachers

Geplaatst door Wout op 16 januari 2019

Afgelopen weekend heb ik een presentatie gedaan voor een groep cursisten van learning teachers over mijn Harder actie. Was erg leuk


Keuring wederom prima

Geplaatst door Wout op 12 januari 2019

Deze week weer naar de sportkeuring geweest ivm Alpe d HuZes en de KNMV licentie.

Ik zou wel gepolariseerd moeten gaan trainen volgens de principes van Stephen Seiler. ik gebruik daarbij de 80-20 of de 90-10 regel. Ik breng dus 80-90% van mijn trainingstijd door beneden de aerobe drempel en 10-20% van mijn trainingstijd boven de anaerobe drempel. Grofweg kun je zeggen van ieder uur dat ik fietst 6-12 minuten intensieve interval. De intervallen kunnen variëren in duur van korte sprints tot tijdritjes van 10 min.

Super, lijkt me leuk gaan we proberen

Even wennen om zo te gaan fietsen Hieronder een eerste rondje