• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Deze week weer naar de sportkeuring geweest ivm Alpe d HuZes en de KNMV licentie.

Ik zou wel gepolariseerd moeten gaan trainen volgens de principes van Stephen Seiler. ik gebruik daarbij de 80-20 of de 90-10 regel. Ik breng dus 80-90% van mijn trainingstijd door beneden de aerobe drempel en 10-20% van mijn trainingstijd boven de anaerobe drempel. Grofweg kun je zeggen van ieder uur dat ik fietst 6-12 minuten intensieve interval. De intervallen kunnen variëren in duur van korte sprints tot tijdritjes van 10 min.

Super, lijkt me leuk gaan we proberen

Even wennen om zo te gaan fietsen Hieronder een eerste rondje

Comments are closed.