• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for april, 2017

PLUS steunt Team Pauline

Geplaatst door Wout op 30 april 2017

Naar aanleiding van het feit dat de familie van de Huijgevoort 50 jaar actief is in de levensmiddelenbranche hadden zij bedacht dit te vieren en de opbrengsten te doneren aan Team Pauline t.b.v. KWF Kankerbestrijding. Maar liefst 3392,50 Euro werd gedoneerd.

Bedankt echt geweldig

Klim clinic

Geplaatst door Wout op 3 april 2017

Vorige week een mooie activieit gehad nl een klim clinic in Valkenburg. Onder leiding van Johan Vansummeren,Antwan Tolhoek en Dirk Bellemakers gingen we de heuvels op, om volgeladen met tips en aanwijzingen voldaan terug te keren. Na een pintje keerden we weer huiswaarts.

Weekend Ardennen

Geplaatst door Wout op 3 april 2017

We hebben een  heerlijk trainings weekend achter de rug in de Ardennen met een fantastische groep. In La Roche kune je natuurlijk geweldig fietsen met als hoogtepunt de beklimming van de coll de Hausirre 498 meter hoogte met wel pittige stukken erin,,althans voor mij.