• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for april, 2017

PLUS steunt Team Pauline

Geplaatst door Wout op 30 april 2017

Naar aanleiding van het feit dat de familie van de Huijgevoort 50 jaar actief is in de levensmiddelenbranche hadden zij bedacht dit te vieren en de opbrengsten te doneren aan Team Pauline t.b.v. KWF Kankerbestrijding. Maar liefst 3392,50 Euro werd gedoneerd.

Bedankt echt geweldig

Klim clinic

Geplaatst door Wout op 3 april 2017

Vorige week een mooie activieit gehad nl een klim clinic in Valkenburg. Onder leiding van Johan Vansummeren,Antwan Tolhoek en Dirk Bellemakers gingen we de heuvels op, om volgeladen met tips en aanwijzingen voldaan terug te keren. Na een pintje keerden we weer huiswaarts.

Weekend Ardennen

Geplaatst door Wout op 3 april 2017

We hebben een  heerlijk trainings weekend achter de rug in de Ardennen met een fantastische groep. In La Roche kune je natuurlijk geweldig fietsen met als hoogtepunt de beklimming van de coll de Hausirre 498 meter hoogte met wel pittige stukken erin,,althans voor mij.