• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Naar aanleiding van het feit dat de familie van de Huijgevoort 50 jaar actief is in de levensmiddelenbranche hadden zij bedacht dit te vieren en de opbrengsten te doneren aan Team Pauline t.b.v. KWF Kankerbestrijding. Maar liefst 3392,50 Euro werd gedoneerd.

Bedankt echt geweldig

1 reactie op “PLUS steunt Team Pauline”

KLASBAKKEN!!!