• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for december, 2015

Dakar voor een ander

Geplaatst door Wout op 23 december 2015

Wij hebben besloten om de actie in de DAKAR te laten verlopen via Dakar voor een ander. Dit maakt het toch wat eenvoudiger voor de rijders en de donateurs. www.dakarvooreenander.nl

Dit logo is te zien om een 25 tal voertuigen dus hopelijk krijgen we wat promotie te pakken via RTL Dakar

Frans Verhoeven, Sjaak Martens ,Rob Smits en het BAS team

Geplaatst door Wout op 15 december 2015

Robin Schulz – Sugar (feat. Francesco Yates) (OFFICIAL MUSICVIDEO)

Ja ja al deze rijders gaan promotie maken voor de HARDER campagne in de Dakar.Mooi nee…………. super mooi

Team Tilburgs gaat HARDER de Dakar in

Geplaatst door Wout op 15 december 2015

Team Tilburgs is er helemaal klaar voor .Afgelopen weekend verscheen een prachtig stukje in het Eindhovens Dagblad

Kampioensrit 2015 Veldhoven

Geplaatst door Wout op 14 december 2015

Ondanks een matige voorbereiding heb ik toch deelgenomen aan de kampioensrit in Veldhoven .Daar heb ik bepaald geen spijt van gehad werkelijk een fantastisch evenement met een geweldige start locatie.Zaterdag verliep redelijk totdat de versnellingshandel het liet afweten. Dat was ff klooien maar gelukkig kreeg ik hulp van Marc Wassink.In de nacht van zaterdag naar zondag viel een bak water. Zondag was na een ronde voor mij dan ook afgelopen.Toch zeer tevreden.

Ja ja ook Hans Vogels gaat promotie maken voor de Harder campagne.Hans is een absolute topper en gaat zeker voor een goede classering.

Harder en Climb4hope een team een doel.

Geplaatst door Wout op 7 december 2015

Vorig jaar heb ik tijdens de Alpe D HuZes de teamleden van Climb 4hope leren kenne.We zijn contact blijven houden en dit jaar hebben we besloten on samen in een team deel te nemen… Climb4hope Harder team.

https://www.facebook.com/Climb4Hope2015/

https://twitter.com/Climb4Hope?lang=nl.com

Meer steun voor de HARDER actie in de DAKAR

Geplaatst door Wout op 3 december 2015

Ja ja ook Kees Koolen Jürgen van de Goorberg en Rallymaniacs  gaan onze HARDER actief  ondersteunen in de DAKAR. Ook Ton van Genugten gaat bekijken ofdat er plaats is voor een Harder sticker op de truck. De promotie vindt zowel plaats  tijdens de wedstrijd als in het bivak waar oa flyers uitgedeeld worden.. Mooi heel erg mooi. Wie volgt?