• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for november, 2010

ONK enduro Zelhem een 10 de plaats

Geplaatst door admin op 13 november 2010

De 32 ste Jan van Beek rit in Zelhem is een hele zware gebleken De plaatselijke ZAMC had er alles aan gedaan maar de stevige regen van de laatste dagen had van het parcours bijna een zwembad gemaakt . Dit betekende dat het voor de rijders een hele kluif was deze rit te volbrengen .

Bjorn had de motor weer eens piekfijn geprepareerd .De KTM 400 is werkelijk een uitstekende motor en past perfect bij mij.Ik reed diverse keren vast in de prut maar kon toch de wedstrijd uit rijden op een 10 plaats mijn beste klassering van het seizoen.In het algemeen klassement sta ik nu op plaats 14. Dus dat is mooi .Peter en Monique ,mijn supporters vandaag stonden aan de finschlijn met een leuk presentje wat ik enorm waardeer .Wil je een foto impressie van de enduro zien kijk dan op http://www.youtube.com/watch?v=6QQymVG03XE


Back from Hell

Geplaatst door admin op 13 november 2010

Ja ja we zijn in Hell geweest .Hell is een dorpje in Noorwegen nabij Trondheim