• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Na de stamcel therapie gaan we de draad weer oppakken. Fitter en sterker worden. Er gaat wel wat veranderen oa ik ga geen licentie meer aanvragen bij de KNMV. Na 25 jaar is dat genoeg geweest. Wel blijf ik wat off the road rijden. Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad en veel vrienden gemaakt in de Enduro wereld en dat voelt geweldig. Daarlangs ben ik gestart met een nieuwe hobby nl gitaar spelen. Dat is verre van goed dus daar moet op geoefend worden.
  • Meta

Archive for november, 2010

ONK enduro Zelhem een 10 de plaats

Geplaatst door admin op 13 november 2010

De 32 ste Jan van Beek rit in Zelhem is een hele zware gebleken De plaatselijke ZAMC had er alles aan gedaan maar de stevige regen van de laatste dagen had van het parcours bijna een zwembad gemaakt . Dit betekende dat het voor de rijders een hele kluif was deze rit te volbrengen .

Bjorn had de motor weer eens piekfijn geprepareerd .De KTM 400 is werkelijk een uitstekende motor en past perfect bij mij.Ik reed diverse keren vast in de prut maar kon toch de wedstrijd uit rijden op een 10 plaats mijn beste klassering van het seizoen.In het algemeen klassement sta ik nu op plaats 14. Dus dat is mooi .Peter en Monique ,mijn supporters vandaag stonden aan de finschlijn met een leuk presentje wat ik enorm waardeer .Wil je een foto impressie van de enduro zien kijk dan op http://www.youtube.com/watch?v=6QQymVG03XE


Back from Hell

Geplaatst door admin op 13 november 2010

Ja ja we zijn in Hell geweest .Hell is een dorpje in Noorwegen nabij Trondheim