• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for mei, 2017

We gaan naar de Alpe d’ HuZes

Geplaatst door Wout op 20 mei 2017

We zijn alles aan het klaarmaken voor de reis

Je kunt ons  die dag kunt volgen via een app op je Smartphone, zie volgende link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/over-alpe-dhuzes/nieuws/alpe-dhuzes-app-2017 . Tevens kan je het evenement waarschijnlijk weer volgen op de regionale televisie.

Harder staat op het shirt super mooi

Kleindochter danst in PSV stadion

Geplaatst door Wout op 20 mei 2017

Mooi toch een dansevent voor kinderen in het PSV stadion Wat heeft ze genoten.

Training afgelopen week

Geplaatst door Wout op 14 mei 2017

Afgelopen week heb ik een training gevolgd Lead Auditor ISO 14001 bij DNV-GL . Een super team vormden we als cursisten Dilian,Roy,Wim en trainer Hans Het gevolgwas  een 100% score .Allen bedankt.