• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for mei, 2012

Dour

Geplaatst door admin op 27 mei 2012

Geluk bij een ongeluk zullen we maar zeggen .En ik voelde me prima ,(mede omdat ik kort voor de volgende kuur zit )en het was goed weer en er werd in Dour een ballade (Enduro) verreden .Dus ikke eerste Pinksterdag naar Dour. Wederom een prachtig parcours van 160 km bijna alles onverhard.De plaatselijke enduro club Crampons Verts vierde haar 20 enduro. De route ging over mooie paden/wegen.Maar de toppers zijn hier vooral de berg met mijnslag berg ,zgn ”terrils” en de speciale « mythique » van de Levant, de spoorweg (Tertre)…

Op het menu stond dit jaar; ontbijt,en daarna op de bike. Om het evenement te vieren, hielden we de middagpauze in de Taverne du Château (Café « Chez Dolo »), in Montignies-sur-Roc, waarvan de oprichting samenvalt met het ontstaan van de club.

zie foto .Na de pauze ben ik huiswaarts gekeerd om de energie van het manneke te sparen voor as donderdag .Dan gaat de volgende col eraan ..