• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for mei, 2012

Dour

Geplaatst door admin op 27 mei 2012

Geluk bij een ongeluk zullen we maar zeggen .En ik voelde me prima ,(mede omdat ik kort voor de volgende kuur zit )en het was goed weer en er werd in Dour een ballade (Enduro) verreden .Dus ikke eerste Pinksterdag naar Dour. Wederom een prachtig parcours van 160 km bijna alles onverhard.De plaatselijke enduro club Crampons Verts vierde haar 20 enduro. De route ging over mooie paden/wegen.Maar de toppers zijn hier vooral de berg met mijnslag berg ,zgn ”terrils” en de speciale « mythique » van de Levant, de spoorweg (Tertre)…

Op het menu stond dit jaar; ontbijt,en daarna op de bike. Om het evenement te vieren, hielden we de middagpauze in de Taverne du Château (Café « Chez Dolo »), in Montignies-sur-Roc, waarvan de oprichting samenvalt met het ontstaan van de club.

zie foto .Na de pauze ben ik huiswaarts gekeerd om de energie van het manneke te sparen voor as donderdag .Dan gaat de volgende col eraan ..