• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Na de stamcel therapie gaan we de draad weer oppakken. Fitter en sterker worden. Er gaat wel wat veranderen oa ik ga geen licentie meer aanvragen bij de KNMV. Na 25 jaar is dat genoeg geweest. Wel blijf ik wat off the road rijden. Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad en veel vrienden gemaakt in de Enduro wereld en dat voelt geweldig. Daarlangs ben ik gestart met een nieuwe hobby nl gitaar spelen. Dat is verre van goed dus daar moet op geoefend worden.
  • Meta

Archive for mei, 2012

Dour

Geplaatst door admin op 27 mei 2012

Geluk bij een ongeluk zullen we maar zeggen .En ik voelde me prima ,(mede omdat ik kort voor de volgende kuur zit )en het was goed weer en er werd in Dour een ballade (Enduro) verreden .Dus ikke eerste Pinksterdag naar Dour. Wederom een prachtig parcours van 160 km bijna alles onverhard.De plaatselijke enduro club Crampons Verts vierde haar 20 enduro. De route ging over mooie paden/wegen.Maar de toppers zijn hier vooral de berg met mijnslag berg ,zgn ”terrils” en de speciale « mythique » van de Levant, de spoorweg (Tertre)…

Op het menu stond dit jaar; ontbijt,en daarna op de bike. Om het evenement te vieren, hielden we de middagpauze in de Taverne du Château (Café « Chez Dolo »), in Montignies-sur-Roc, waarvan de oprichting samenvalt met het ontstaan van de club.

zie foto .Na de pauze ben ik huiswaarts gekeerd om de energie van het manneke te sparen voor as donderdag .Dan gaat de volgende col eraan ..