• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for mei, 2009

Alto Turia ride 2009

Geplaatst door admin op 29 mei 2009

Zo het zit er weer op helaas .Heel erg leuk geweest en vooral lekker gereden .Deze rally is gewoon een must voor iedereen die wat ervaring wil opdoen met de rallymotor .Uitdagende etappe’s, goede roadbooks met toch hier en daar een hoge moeilijksheidsgraad. We hebben ongeveer 1250 km off road gereden .met een gemiddelde van rond de 30 km per uur ..Iedere dag gemiddeld 9 uur op de motor..De prijsuitreiking was erg leuk .Als afsluiting was er disco avond die duurde tot diep in de nacht en waarbij we de sterkste verhalen probeerde te vertellen

Graag wil ik even aan aantal mensen bedanken oa mijn eigen familie, Alexander, Dieni, Viktor, Graciela, Pillar, Hans, Ab , Jeroen, Gerard, Henk Vercoelen, Rob,Jasper. Pierre, Bennie en Monique van Memotours, Willie de Greef, Henry, Robert Dirks , Francis van de Fitfactory, Johan de Coster, Jules Boeckx en natuurlijk het gehele Aras Rural team .

Deze schrijven we er weer bij.

O nog even speciaal dank aan Jasper die de KTM vanuit Ulft meebracht naar Brabant
Memotours Alto Turia Ride team 2009

De laatste dag

Geplaatst door admin op 28 mei 2009

Vandaag hebben we de laatste rit gehad met nog een leuke afsluiter nl een crosscircuit .De rit ging over 160 km met 2 verzorgingsposten .Het liep als een trein .Dit motortje is zo geschikt voor dit werk dat is echt ongelooflijk .Maar het heeft hier wel veel te lijden .T jnonge over die stenen de gehele dag . Ik behaalde vandaag de 21 ste plaats .In het eindklassement ben ik nu 37 ste en in mijn eigen klasse ben ik 10 geeindigd en daar ben ik zeer tevreden mee .2 jaar geleden won ik dit nog maar je het is nu zo

Wel veel nieuwe vrienden erbij ,geen blessure’s en een mooie tijd gehad wat wil je meer ..Allen bedankt voor de sportieve steun.
Deelnemers Alto 2009

Javalambra

Geplaatst door admin op 27 mei 2009

Vandaag hebben we een rit gehad naar Javambra een prachtig skigebied .De route was totaal verschillend van de andere dagen .Lange gravelpaden over een golvend terrein met toch weer die dekselse keien.Gisteravond heb ik een andere achterband en een nieuw voortandwiel erop gelegd .Er moest toch nog even gevlamd worden he .Ik bezette vanmorgen plaats 45 in het algemeen klassement en dit op een deelnemersveld van 65 rijders valt me niet tegen .In mijn eigen klasse sta ik op plaats 10 van de 19 rijders;2 plaatsen achter Henk Vercoelen dus ja zo slecht gaat het ook niet.

Vandaag heb ik goed gereden en werd 20 in etappe uitslag en dus een paar plaatsen klimmen doe ik zeker nog..Helaas was er geen sneeuw.Op de foto van mij kun je zien dat de grond daar bedekt is met een soort tapijt gras met stenen en gaten Waar je hard kan vallen .We moesten daarboven een proef rijden van 70 km geweldig mooi.We gaan het spul klaar maken voor de slotdag en daar ga ik nog eens alles geven.
Wout op de Javalambra
Op de onderstaande foto laat Rob Rademaker even zien dat we na de rit ook nog aan de gang moeten om het spul weer in orde te krijgen voor de volgende dag .We klagen niet hoor ….

3 dagen zitten erop

Geplaatst door admin op 26 mei 2009

T jonge ik ben net door de finish 18.45 uur en vanmorgen om 8.10 uur gestart dus we moesten weer flink aan de bak .
Het valt tot op heden erg mee .Het rijden gaat super makkelijk en navigeren geen centje pijn .Zondag tijdens de proloog was ik 30 ste had ook beter gekund .Gisteren was ik wat verder naar achteren gefinished; ik had me flink gespaard maar toch 327 km gereden en vandaag waren dat er 267 km .Stenen ,bergop en bergaf door het water maar ook veel stof .Ik slaap wel erg veel meteen na het eten er in en om 6.00 uur eruit .Dieni en Alexander helpen me echt fantastisch .Op de bijgaande foto’s een paar indrukken .Hans is een kerel die goed bij mij past mbt motorrijden en doordouwen .komt goed zo .Henk Vercoelen zoekt ook af en toe wat rust zoals je ziet en Robert je ziet het Ab is er ook en tenslotte natuurlijk de crew van Rally Adventure Shop die mij veel helpen .De keuring en de proloog

Geplaatst door admin op 24 mei 2009

Vandaag is de motorkeuring.Tjonge dat is toch altijd een gedoe zeg .De motor moet precies voldoen aan hun eisen en als ik zeg precies bedoel ik precies .Tot en met het toetertje toe .Maar Bjorn heeft de motor perfect klaar gemaakt, dus eigenlijk ging het nog vlot althans bij mij. Daarna zijn de papieren aan de beurt .Van rijbewijs ,trouwens de mijne verloopt bijna ,paspoort kenteken ,groene kaart verzekeringdocumenten afijn noem maar op .Verder moeten we een kaart van de streek bij hebben en een EHBO setje .

In de namiddag is er een proloog. In 2007 was dat een rit van 40 km met uitdagende afdalingen en klimmetjes, eindigend in het Enduro park in Aras waar nog een pittige slotproef genomen diende worden.Er liggen oa een 20 vrachtwagens puin waar we over moeten .Niet in een bak zoals in Vorden maar gewoon gestort en je ziet maar .Ik heb hem een paar keer bekeken maar ja daar wordt ik niet veel wijzer van .We zien wel komt goed .AST achterdemper is gewoon wereldklasse dus dat moet lukken. De klassering in de proloog bepaalt de startvolgorde op maandag.

We starten vandaag op rijnummer volgorde. Voor Henk Vercoelen ,Frans Verhoeven en Pierre Karsemakers zijn dit peuleschilletjes . Voor mij ? meer dan dat .Wel hartstikke leuk om al die mannen weer terug te zien deels vanuit de vorige Alto Turia of vanuit de Heroes Legend . Willem van der Zee mis ik wel ….Dus het kan beginnen en ja Bjorn ik ga dat motortje weer wat laten afzien. Met mij gaat het vandaag weer wat beter Tipje van Jacqueline Ik denk maar dat ik geblesseerd ben en die gedachte is wat leuker.

Intussen heb ik wel eea geregeld mbt wat steun .Dieni Folman van Alledin -Support (http://www.alladinn-support.nl)gaat/ voor mij de roadbooks verzorgen en Alexander Tangerink van Rally Adverture shop( http://www.rallyadventureshop.nl/) gaat s"avonds de motor prepareren voor de volgende dag . Trouwens die hebben de koppen bij elkaar gestoken tesamen met Memotours en in Ulft een pand betrokken waar ze alle drie de bedrijven onderbrengen .De (aankomend)rallyrijder kan dus hier terecht voor Training /opleiding Dieni,apparatuur en opbouw ,Alexander en de reizen of rally organisatie zelf Memotours .Compleet alles bijelkaar super gewoon vooral als met rallyrijden wilt beginnen.

Wout aan de start van de Alto 2009

Alto Turia Rally

Geplaatst door admin op 22 mei 2009

Zoals gezegd gaan we aangepast door en dus neem ik vanaf vandaag deel aan de Alto Turia Rally in zuid Spanje.Een prachtige rally die al een keer meer reed nl in 2007 in voorbereiding op de Heroes Legend .Trouwens ook vorige jaar hebben we hier met de Heroes Legend een stop gemaakt en zelfs een proef gereden .Deze keer is de voorbereiding niet zo gladjes verlopen .Met dat gedonder rond die ziekte kreeg de voorbereiding een flinke knauw .

Gelukkig heb ik weer flink wat hulp gekregen van Francis en Henry in de Fitness Factory uit Eersel.Er werd volop aan de voeding en aan de spieren gewerkt .Met onze Jes en Frans hebben we flink getraind met de racefiets ..Volgens onze Jes waren we zo vroeg in het jaar nog nooit zo goed in conditie .

Bjorn heeft me weer eens schitterend geholpen en met wat parts van Robert is het snel helemaal goed gekomen .Er moet toch eea gebeuren aan zo’n enduro motor voordat deze rallyklaar is .De afgelopen weken heb ik weer wat motor gereden en dus komen we stilletjes in het ritme

In 2009 gaat voor de achtste keer de Alto Turia Ride van start. Deze amateur rally is bijzonder geschikt voor beginnende en gevorderde enduro/rally rijders. De rit voert door het Spaanse landschap, in de buurt van Valencia. Routes zijn zeer afwisselend, met lange snelle gravelpistes maar ook met moeilijk trial secties berg op en berg af!

De dagetappes variëren van 200 tot ± 300 kilometer lengte. Dat lijkt niet zoveel, maar door het pittige terrein, met vele zeer technische secties, haal je geen hoge gemiddelden (zeer snelle rijders halen een gemiddelde van max. 37 km/uur). Elke dag is er een tijdproef met een lengte van 10 tot 20 km en op maandag is er een crossproef in het parcours opgenomen. Verder heb je elke dag een maximum rijtijd. Één minuut te laat binnenkomen betekent 20 strafseconden. Een controle missen wordt bestraft met 30 minuten straftijd.

De start is elke dag vanaf het terrein van Aras Rural, en je komt daar dus ook weer terug. Geen gesleep met bagage dus! We rijden door 4 regio’s nl Valencia ,Castelon,Cuenza en Teruel .Verder 3 berg regio’s Javalambre waar het ijzig koud kan zijn Vorige keer reden we hier door de sneeuw ,Albarracin en Serrania du Cuenza . Ik ga wederom mee met Memotours. Bennie en Monique doen dat gewoon super dus dat komt helemaal goed. Gas erop. Op www.arasrural.com/ www.altoturia.com en www.memotours.nl/ kun je mij wel volgen .

Wat de deelnemers betreft zijn er een aantal vrienden uit de rallywereld die hier aan de start komen .Henk Vercoelen natuurlijk van ons eigen Braboteam, verder Willy de Greef die zich hier een beetje gevestigd heeft denk ik zo.Peter van de Bosch ,Frans Verhoeven, Rob Rademaker, Koen Verschuren,Pierre Karsemakers ,Jos Bourgondien, Leon Musters uit de Heroes Legend van vorig jaar .Maar ook David Salked ,Mathias Schaub,Anthony Doran, Pete Fryer en Paul Cooke uit de vorige editie van de Alto Turia ride.

Startnummer is niet 733 maar 33 dit keer. Daar doen we het mee .Ik heb vrouwtje wel moeten beloven niet meer het uiterste te vergen van mezelf gezien de situatie daar zal ik het moeilijker mee hebben.Ach het is gewoon fantastisch dat ik al mee kan doen .

Afijn nu op naar de organisatoren Victor,Pillo en Graciella voor het aanmeldden. Vanmiddag hebben we een 50 km gereden en alles uitgetest .De AST schokbreker is weer super Marleen en Peter .Ik had een lek aan het blok en dat hebben we even verholpen .Henk Vercoelen stak weer eens de helpende hand toe.

even een paar foto’s van vandaag

Wachtend op de eerste etappe

Dus Dokter Tick ,,,,,wacht maar even..

Eerste training om kampioen te worden

Geplaatst door admin op 8 mei 2009

Juist als je kampioen gaat worden ,op de KTM natuurlijk dan moeten de handen omhoog en dat leren wij ze vroeg?

situatie op 4 mei

Geplaatst door admin op 4 mei 2009

Vorige week vrijdag zijn we weer bij de Oconloge geweest en daar hebben we volgende te horen gekregen ;

-Uitslagen bloedtesten waren gunstig

-dat de situatie mbt de longen niet beter was

Alles bij elkaar heeft de Oconloge beslist om nog even te wachtten met de aanvang van de Chemokuren.Afijn reden genoeg om zaterdag de KTM uit de schuur te trekken en een paar uur te gaan trainen .Misschien helpt dat .Frank Tilburgs zegt dat daar zelfs rugpijnen mee verdwijnen. Dus misschien dit ook wel …Intussen gaat het weer gewoon goed met ons .