• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for december, 2021

Lonneke Gerards uit Bergeijk haalt NK brons

Geplaatst door Wout op 28 december 2021

Ja ja Lonneke haalde gisteren brons op het NK baanrennen in de Keirin . Geweldig wat een power lady Wat een doorzettingsvermogen..

Dirk Bellenmakers interview

Geplaatst door Wout op 28 december 2021

Ex top wielrenner Dirk Bellemakers was vandaag op TV met een mooi interview .Tot mijn grote verassing werd er zelfs aandacht aan mij besteed ..Wat een eer…

20211228_153302

25 jaar geleden

Geplaatst door Wout op 23 december 2021

Waauw bijna 25 jaar geleden De Elfstedentocht Wat een ervaring de kou , het afzien, He kruisje …Het brugje en de vele jaren vreugde van het gehaald te hebben.. GEWELDIG

Hier bij het 11 steden Brugje

2021 >>>2022

Geplaatst door Wout op 21 december 2021

2022 wat gaat dat brengen? Hopelijk krijgen we de COVID wat onder controle en kunnen we wederom ons ding gaan doen. Voor mij persoonlijk hoop ik dat ik eindelijk een doorbraak kan maken en definitief kan afrekenen met de gevolgen van de stamcel therapieƫn. Aan de nadere kant zijn we super gelukkig dat ik leef zo goed en slecht als het kan. Natuurlijk wil ik iedereen bedanken voor de steun en support het afgelopen jaar. Voor 2022 staat de Alpe D HuZes weer op het programma..1 keer probeer ik de berg op te fietsen voor het goede doel. Dat zou een super overwinning zijn. Fijne kerstdagen en een fantastisch 2022. Laten we het er een mooi gezond 2022 van maken.