• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for januari, 2022

Doe mee aan de digitale Pub quiz ….

Geplaatst door Wout op 8 januari 2022

Op 12 februari 2022 organiseert Climb4Hope gaat Harder voor de tweede keer een digitale Pubquiz ten behoeve van Alpe d’HuZes 2022. De volledige opbrengst van deze digitale Pubquiz komt ten goede aan Alpe d’HuZes en gaat daardoor rechtstreeks naar het KWF. Vorig jaar was een groot succes, doe je dit jaar weer mee?

Deelname kost €5,- per persoon en gaat door middel van een mobiel. Meld je aan door uiterlijk 12 februari 12.00 uur een mailtje te sturen naar contact@climbharder.nl. Geef bij je aanmelding door met hoeveel personen je deel wilt nemen. Je hebt per persoon een mobiel nodig en per adres minimaal één laptop/computer.

Na de aanmelding ontvang je per mail een bevestiging met daarin meer informatie en natuurlijk de link naar de presentatie.

Graag tot zaterdag 12 februari om 20.00 uur via Teams